ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 August, 2022 - 22:42

Categories: 

Άδοξος αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Σλάβια Πράγας

Σε οδυνηρό και άδικο αποκλεισμό από την Σλάβια Πράγας υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός μένοντας στο 1-1 μια σε συνδυασμό με την ήττα του με 2-0 στην πρωτεύουσα της Τσεχίας ολοκλήρωσε πρόωρα την ευρωπαϊκή παρουσία του… Το «τριφύλλι» που είχε τον ρόλο του πρωταγωνιστή, δημιούργησε ευκαιρίες, ευτύχησε να προηγηθεί στο 58’ με τον Σπόραρ, αλλά το ολέθριο λάθος  του Καμπετσή στο 94’ έφερε το γκολ του Γιούρετσκα και τον αποκλεισμό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο Μπρινιόλι ήταν κάτω από την με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ να απαρτίζουν την αμυντική τετράδα. Στη μεσαία γραμμή, εκτός του Αλεξανδρόπουλου βρέθηκαν οι  Ρούμπεν και Τσέριν, ενώ ο Βαγιαννίδης αντικατέστησε  τον Παλάσιος στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αριστερά βρέθηκε ο Αϊτόρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Σποράρ που πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά. Ο Παναθηναϊκός μόλις στο 2’ … άγγιξε το 1-0. Ο Χουάνκαρ σέντραρε με τον Σποράρ από κοντή θέση να «σημαδεύει» το αριστερό δοκάρι!

Στο 24’ οι «πράσινοι» απείλησαν εκ νέου όταν ο Αιτόρ σούταρε μέσα από τον περιοχή με τον Μαντούς να αποκρούει. Ο πορτιέρο της Σλάβια  επενέβη σωτήρια και στο 31’ όταν απομάκρυνε το πλασέ του Σπόραρ από πολύ πλεονεκτική θέση. Το «τριφύλλι» στο 43’ ζήτησε πέναλτι. Ο Αϊτόρ εκτέλεσε το φάουλ και ο γκολκίπερ των Τσέχων, Μαντούς, ισοπέδωσε τον Σένκεφελντ με γονατιά στη μέση του Ολλανδού, με τον ρέφερι Μπανκς να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν ο παίκτης που έβαλε … φωτιά στο ματς.  Στο 58’ κι έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Χουάνκαρ ο Σλοβένος φορ  με καταπληκτική προβολή έκανε το 1-0 και έβαλε γερά τον Παναθηναϊκό στο κυνήγι της πρόκρισης. Ο Γιοβάνοβιτς έριεξ στη μάχη και τον Ιωαννίδη επιδιώκοντας την ανατροπή, αλλά το λάθος όμως του Καμπετσή έφερε το 1-1 των Τσέχων