ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

19 February, 2022 - 23:58

Categories: 

Άλλη μία σπουδαία νίκη ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο «Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου» για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία μεγάλη νίκη με 1-0 , έχοντας ως ήρωες τον σκόρερ Μεντόσα και τον τρομερό Γιάννη Ανέστη που έδωσε ρεσιτάλ με τις αποκρούσεις του. 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετακινήθηκε στο Αγρίνιο χωρίς τους τραυματίες Μακέντα , Αϊτόρ αλλά και τον τιμωρημένο λόγω συμπληρωμένων κίτρινων καρτών , Μπαρτ Σχένκεφελντ. 

Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαρίες , ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κυριάρχησε στο γήπεδο με την γνωστή υπεροχή του στη κατοχή της μπάλας αλλά και με 2 καλές στιγμές. Οι πράσινοι απείλησαν αρχικά με σουτ του Αϊτόρ στο 23ο λεπτό που κόντραρε πάνω στον Χουχούμη και απομάκρυνε δύσκολα στη γωνία του ο Ανέστης. 1 λεπτό αργότερα ο Καρλίτος επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ μέσα απ’την περιοχή , με τον Ανέστη να διώχνει εντυπωσιακά λέγοντας και πάλι όχι. Στο 35ο λεπτό ο Σάρλια σκόραρε για το «τριφύλλι» , αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι η μπάλα είχε περάσει άουτ τη στιγμή που ο Βέλεθ έκανε τη κεφάλια πάσα-(ασίστ) στον Κροάτη.  Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν είδαμε κάποια καλή στιγμή μπροστά απ’ τις δύο εστίες και το 0-0 έμεινε έως το τέλος των 45’. 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναιτωλικός βρήκε δίχτυα με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα που άνοιξε το σκορ (1-0) για την ομάδα του Αγρινίου. Ύστερα  από την ψυχρολουσία στο στρατόπεδο των πράσινων μετά το 1-0 των γηπεδούχων στη πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι , λίγο έλειψε η ομάδα του Αγρινίου να βρει και 2ο γκολ στο 59’. Ο Βέργος έφυγε στη κόντρα και το εξαιρετικό σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε σε κόρνερ απ' τον Διούδη. Μετά το 60ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές , πίεσε περισσότερο και στο 68ο λεπτό κέρδισε πέναλτι ύστερα από σπρώξιμο του Κορνέλιους στον Ιωαννίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Καρλίτος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ο Ανέστης με τρομερή απόκρουση στην αριστερή του γωνία έδιωξε τη μπάλα και κράτησε το 1-0 για την ομάδα του. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Παναθηναϊκός συνέχισε την πίεση του αλλά δεν κατάφερε να βρει κάποια καλή στιγμή και έτσι το 1-0 έμεινε έως το τέλος με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν άλλη μία τεράστια νίκη κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο τη φετινή χρόνια. 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αδίκησε τον εαυτό της σε άλλο ένα παιχνίδι και έμεινε στη 4η θέση της Super League Interwetten με 36 βαθμούς και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει η και να ισοβαθμήσει την 3η ΑΕΚ στους 39 βαθμούς. 

Απ’ την άλλη πλευρά το αποτελεσματικότατο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και στο -6 από τα πλέι-οφ , που αν συνεχίσει έτσι γιατί να μην τα κοιτάξει; 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου) : Ανέστης, Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Μάρτενσον (80’ Αντούνες), Μόρσεϊ (69’ Ντουάρτε), Μεντόσα (80’ Ντίας), Νταγκό (69’ Καρέλης), Βέργος (91’ Λούι). 

 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς) : Διούδης, Σάντσες (83’ Κώτσιρας), Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (83’ Κουρμπέλης), Αϊτόρ, Γκατσίνοβιτς (62’ Ιωαννίδης), Βιτάλ (62’ Παλάσιος), Καρλίτος (87’ Χατζηγιοβάνης).