ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 May, 2022 - 20:27

Categories: 

Άλμα ανόδου για τον ΠΑΟ Ρουφ, «διπλό» στη Λάρισα

Δυνατά παιχνίδια έγιναν στη 2η στροφή των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών Γ’ Εθνικής για την άνοδο στη Super League 2.

 

Στο AEL FC Arena έγινε συναρπαστικό παιχνίδι, με τον ΠΑΟ Ρουφ να επικρατεί 3-1 του Ηρακλή Λάρισας και να διπλασιάζει τις νίκες του στα μπαράζ. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν καλύτερος και στο 10’ προηγήθηκε με γκολ του Νιτσάκη. Ωστόσο στο 37’ οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Άκη Μάντζιο, επειδή απάντησε στον πάγκο του Ηρακλή.

 

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα και στο 56’ ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης όμως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη λίγα λεπτά μετά, με την ισορροπία να επανέρχεται στο ματς. Στο 81’ όμως ο Καλλέργης έδωσε εκ νέου προβάρισμα στον ΠΑΟ Ρουφ και ο Χατζηλάμπρου στο 84’ σφράγισε τη νίκη για το 1-3.

 

Στην Ηλιούπολη, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να προηγηθεί στο 37’ με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και στο 81’ ο Σάμιος, που είχε μπει ως αλλαγή, ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Στον Κορυδαλλό, Προοδευτική και Μακεδονικός προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, παρά την υψηλή θερμοκρασία, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με το 0-0 να παραμένει.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

Προοδευτική-Μακεδονικός 0-0

Ηλιούπολη-Αγροτικός Αστέρας 1-1

Ηρακλής Λάρισας-ΠΑΟ Ρουφ 1-3

Ρεπό: Παναχαϊκή