ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

29 January, 2022 - 17:32

Categories: 

"Άλωσε" την Λεωφόρο ο Αστέρας!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης»  για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» τη νίκη στο 84ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες , πατώντας παράλληλα για πρώτη φορά 5άδα τη φετινή χρόνια.

 

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από πλευράς γηπεδούχων με μια σέντρα-σουτ του Παλάσιος που πέρασε λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε στις ευκαιρίες με μια εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Σόνι έξω απ την περιοχή που μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Μπρινιόλι. Στο 13ο λεπτό ο Καρλίτος έπιασε ένα φιλόδοξο σουτ εκτός περιοχής , με τον Τσιφτσή να μπλοκάρει και στο 18ο λεπτό ο Έλληνας γκολκίπερ του Αστέρα εξουδετέρωσε τη τελευταία στιγμή μια εξαιρετική σέντρα του Παλάσιος μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή. Στο 23ο λεπτό ο Παλάσιος έπιασε ένα σουτ μέσα απ’ τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει στον Χριστόπουλο και να καταλήγει κόρνερ , απειλώντας την εστία του Τσιφτσή αφού πέρασε εκατοστά δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του. Στο 38ο λεπτό ο Αϊτόρ έπιασε ένα ωραίο σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.  

Σε ένα 2ο μέρος με λιγοστές καλές στιγμές , η πρώτη απειλή ήρθε από πλευράς Αστέρα στο 53’ μετά από μια εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι με τη μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει άουτ. Στο 62’ με κεφαλιά ο Σάντσεθ απείλησε χωρίς να δημιουργήσει μεγάλο κίνδυνο για την εστία του Τσιφτσή. Στο 74ο λεπτό οι φιλοξενημένοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μουνάφο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά από 40 λεπτά χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία και με πολλές διακοπές στο παιχνίδι , οι «Αρκάδες» κέρδισαν πέναλτι στο 84ο λεπτό μετά την επαφή-(προβολή) παράβασης του Σάντσεθ πάνω στο σώμα Ριέρα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το προβάδισμα  (0-1) στην ομάδα του. Ο Αϊτόρ με κοντινό πλασέ σκόραρε στο 90’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ αφού ο Ισπανός ήταν εκτεθειμένος. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να παίρνει μια τεράστια νίκη και να ανεβαίνει στη 5η θέση της Super League Interwetten με 29 βαθμούς , 1 βαθμό πίσω απ’ τον 4ο Παναθηναϊκό που έχασε έδαφος για την 3άδα αφού έμεινε στο -6 απ την ΑΕΚ.  

 

 

Παναθηναϊκός Ιβάν Γιοβάνοβιτς) : Μπρινιόλι, Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αλεξανδρόπουλος (65’ Βιτάλ), Αϊτόρ, Καρλίτος, Παλάσιος (76’ Ιωαννίδης).  

 

 

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς) : Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένζα, Τασουλής (73’ Αλβαρες), Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Καπίγια (66’ Ριέρα), Τιλίκα (89’ Ιγκλέσιας), Σονί (73’ Μπαράλες).