ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 March, 2022 - 16:54

Categories: 

Έβγαλε αντίδραση με «ντόρτια» η Καλαμάτα

 

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής, στον Νότιο όμιλο της Super League 2!

Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Χανιά και Ζάκυνθο, η Καλαμάτα διέλυσε με 4-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο. Η «Μαύρη Θύελλα» σκόραρε τρεις φορές μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, με τους Φελίπε (20'), Τάτο (25', πέναλτι) και Γρίβα (29'), εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το τρίποντο.

 

Ο Λουκίνας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 50', ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές από το 25', λόγω αποβολής του Κοντοέ. Έτσι, οι νικητές μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος όμως έχει δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα. Από την άλλη, ο ΟΦΙ έμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη δεύτερη θέση του ομίλου ανέβηκαν τα Χανιά, τα οποία επικράτησαν με 2-1 του Καραϊσκάκη στην Άρτα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 14' με σουτ του Βασιλόγιαννη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 26' με τον Ντοναλντόνι. Τελικά, οι Κρητικοί πήραν το τρίποντο χάρη σε γκολ του Καλλά στο 81', πιάνοντας την Καλλιθέα στη δεύτερη θέση. Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε η ομάδα του Καραϊσκάκη.