ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 June, 2022 - 22:41

Categories: 

Έγραψε ιστορία ο Θρύλος

Ο φετινός Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί την αποθέωση του επιθετικού μπάσκετ.

 

Ένα σύνολο, το οποίο στην βραδιά του είναι ικανό να διαλύσει την οποιαδήποτε άμυνα και μέσα από τη  απίστευτη ενέργεια που βγάζουν στο παρκέ, οι «ερυθρόλευκοι»«, αλλά και το γρήγορο και γεμάτο ιδέες παιχνίδι τους  συνιστούν ίσως την πιο θεαματική ομάδα της Ευρώπης.

Απέναντι στον Προμηθέα οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει το εισιτήριο της πρόκρισης σε τελικούς της Basket League  με τρεις συνεχόμενες κατοστάρες!

Ο Προμηθέας όσο και εάν πάλεψε από ένα σημείο κι έπειτα στάθηκε αδύνατο να βάλει φρένο στον ξέφρενο ρυθμό που επέβαλαν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι πυροβολούσαν συνεχώς από κάθε σημείο του γηπέδου., Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ, συνέτριψε τον Προμηθέα με 106-69 φτάνοντας στην Τρίτη συνεχόμενη κατοστάρα κόντρα στο σύνολο του Μάκη Γιατρά και πρόσθεσε ακόμη ένα μυθικό ρεκόρ στις τρομερές του επιδόσεις.

 

Τελική διαφορά … 110 πόντων!

Εάν μάλιστα προσμετρηθεί και η συνολική διαφορά των τριών αγώνων. Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη σειρά μ’ ένα απίστευτο +110 (!), αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με 453 πόντους διαφορά στο πρώτο ημιτελικό του ΣΕΦ (116-73) και η αντίστοιχη των 30 πόντνω στον δεύτερο ημιτελικό της Πάτρας (72-102)