ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 April, 2022 - 21:00

Έδωσε το σύνθημα για την Κούπα ο Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Είμαστε έτοιμοι!»

Το φετινό Final-4 της LEN Euroleague δεν είναι πρόκληση μόνο για τα κορίτσια του Θρύλου. Δεν είναι μόνο για εκείνες η πρόκληση για να κατακτήσουν, back to back, τον τίτλο των πρωταθλητριών Ευρώπης. Είναι και για τον προπονητή που έχουν οι «ερυθρόλευκες», για να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Τσίριτς: «Είμαστε έτοιμοι – Ζήτω ο Ολυμπιακός».

 

Οι δηλώσεις του Αλεξάνταρ Τσίριτς

 

Μιλώντας αρχικά για τον ημιτελικό κόντρα στην ουγγρική ομάδα, ο Σέρβος προπονητής του Θρύλου σχολίασε πώς οι παίκτριές του έχουν κάνει καλή προετοιμασία και είναι έτοιμες για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του, στη συνέντευξη Τύπου: «Η Ουίπεστ είναι καλή, ποιοτική ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτά τα παιχνίδια, είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον αυριανό αντίπαλο και την πρόκληση του Σαββατοκύριακου. Ευελπιστώ να τα καταφέρουμε. Έχουμε την ευκαιρία να διατηρήσουμε τον τίτλο μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να το πετύχουμε».

 

Όσον αφορά στο κομμάτι του κόσμου και της ατμόσφαιρας που θα έχει το Παπαστράτειο κι αν έχει μιλήσει με τις έμπειρες και παλιές παίκτριες του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Κι εμείς στη Σερβία έχουμε ανάλογη νοοτροπία. Έχω ζήσει καλά την ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο και ως αντίπαλος, ως παίκτης. Ξέρω καλά πόσο σημαντικό θα είναι για τα κορίτσια αυτό. Ο κόσμος δίνει μεγάλη βοήθεια».

 

 

«Να μην απογοητεύσω την εμπιστοσύνη του Παυλίδη»

Λογικό και αναμενόμενο να δεχθεί ερώτηση για την πίεση και τη σύγκριση που μπορεί να γίνεται με τον Χάρη Παυλίδη. Διότι ο Έλληνας τεχνικός συνδύασε την πορεία του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο με όλες τις «χρυσές» στιγμές της ομάδας πόλο του Θρύλου. Τσίριτς: «Είμαστε έτοιμοι – Ζήτω ο Ολυμπιακός».

 

Ο Τσίριτς με ειλικρίνεια, τόνισε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Υπάρχει πίεση γιατί ο Παυλίδης είναι μεγάλος προπονητής και δεν θέλω να τον απογοητεύσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αυτός με πρότεινε για να έρθω εδώ. Νομίζω πως μου λείπει η εμπειρία, όχι στο κομμάτι της προπονητικής, αλλά στην επικοινωνία με τις γυναίκες. Είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση όταν προπονείς άνδρες και άλλη όταν προπονείς γυναίκες. Το δουλεύω και με το χρόνο ελπίζω να αποκτήσω μια καλή σύνδεση με τις παίκτριές μου».

 

«Ζήτω ο Ολυμπιακός»

Στο Παπαστράτειο θα έχει πολύ κόσμο. Ο Τσίριτς ρωτήθηκε για αυτό κι αν θα ήθελε να τους στείλει ένα μήνυμα. Απάντησε λακωνικά μεν, αλλά με απόλυτα αντιπροσωπευτικό τρόπο για να περιγράψει την κατάσταση: «Ζήτω ο Ολυμπιακός».