ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

22 December, 2022 - 23:15

Categories: 

Έσπασε την κατάρα η Μακάμπι, άνετα Μπασκόνια, Ρεάλ, χαμογέλασε στην Πόλη ο "Ζοτς"!

Επιτέλους... νίκη εκτός έδρας για την Μακάμπι Τελ Αβίβ! Η ομάδα του Οντέντ Κάτας είχε μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα σε επτά αγώνες μακριά από το Ισραήλ, επικράτησε όμως της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 83-70 στη Γερμανία, ανεβαίνοντας στο 8-7 και ρίχνοντας τους ουραγούς Γερμανούς στο 3-12.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για τρεις περιόδους, με την Άλμπα να έχει την περισσότερη ώρα το προβάδισμα, ωστόσο η Μακάμπι έτρεξε στο τέταρτο δεκάλεπτο ένα επί μέρους σκορ 22-7 το οποίο της έφερε τελικά το θετικό αποτέλεσμα.

Μια τριάδα έκανε τα πάντα για τους νικητές. Ο Τζαρέλ Μάρτιν είχε 21 πόντους με 7 ριμπάουντ, ακολούθησε ο Τζέιλεν Άνταμς με 17 πόντους, ενώ σε καλό βράδυ ήταν και ο Λορέντζο Μπράουν με 15 πόντους και 7 ασίστ.

Για τους ηττημένους, που σημείωσαν τη δωδέκατη σερί ήττα τους, 16 πόντους είχε ο Μάοντο Λο και 12 ο Γιοχάνες Τίμαν.

 

«Άλμα» τετράδας από την Μπασκόνια

 

 

Η Μπασκόνια υπερασπίστηκε με άνεση την έδρα της, απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια, κάνοντας «άλμα» τετράδας και ισοβαθμώντας πλέον με Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης (έχουν  ρεκόρ 10-5). Οι Βάσκοι επικράτησαν με 90-79 των Ιταλών (6-9), για την 15η αγωνιστική της Euroleague, δίνοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των φιλοξενούμενων, που μετρούσαν δύο διαδοχικές επιτυχίες. 

 

Η άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, όταν περιόρισε τη Βίρτους στους 31 πόντους και η διάρκεια στο κομμάτι της παραγωγικότητας, απλοποίησαν το έργο της Μπασκόνια, η οποία ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. 

 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Βάνια Μαρίνκοβιτς με 22 πόντους, ενώ από τους Ιταλούς πάλεψαν οι Μάρκο Μπελινέλι (15π.) και Τορνικέ Σενγκέλια (15π.).

 

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 45-31, 63-51, 90-79

«Περίπατος» για τη Ρεάλ στη Μαδρίτη

 

 

Η 15η αγωνιστική της Euroleague δεν επεφύλασσε απρόοπτα για την Ρεάλ, η οποία μετέτρεψε σε... περίπατο την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν στη Μαδρίτη και με το τελικό 92-73 βελτίωσε σε 10-5 το ρεκόρ της στην τετράδα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στο 6-9.

 

Το αμυντικό ξέσπασμα σε δεύτερη και τέταρτη περίοδο, όταν κράτησε τους Γάλλους στους 12 και 14 πόντους, αντίστοιχα, αλλά και το βαρύ... πόδι, που ήταν κολλημένο στο γκάζι για 40 λεπτά, οδήγησαν τη Ρεάλ σε ένα ήσυχο βράδυ. 

 

Με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Βενσάν Πουαριέ πρωταγωνίστησε στην επίθεση των Ισπανών, ενώ από τη Βιλερμπάν πάλψε ο Αμινέ Νουά με 17. 

 

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 45-34, 70-59, 92-73

«Χαμογέλασε» στην επιστροφή του στην Πόλη ο Ομπράντοβιτς

 

 

Παρά την αποθέωση που γνώρισε από τους φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ, στην πρώτη επιστροφή του στην «Ulker Sports Arena» ως αντίπαλος προπονητής, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έφυγε με τεράστιο «διπλό», υποχρεώνοντας την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στην 3η διαδοχική ευρωπαϊκή ήττα της! 

 

Η Παρτιζάν πέρασε νικηφόρα με 73-72 από την έδρα της Φενέρ, για την 15η αγωνιστική της Euroleague, και με το δεύτερο εφετινό «διπλό» βελτίωσε το ρεκόρ της σε 6-9. Στον αντίποδα, οι Τούρκοι υποχώρησαν στο 10-5, «πέφτοντας» από την κορυφή της κατάταξης. 

 

Οι Σέρβοι εξαργύρωσαν την άμυνα της τέταρτης περιόδου, όταν με επιμέρους σκορ 4-11... προσπέρασαν με 61-62 στο 35΄, φορτώνοντας με άγχος τους γηπεδούχους. Οι Τούρκοι απάντησαν και οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

 

Με το σκορ ισόπαλο 72-72, ο Ουίλμπεκιν προσπάθησε στα 8΄΄ να γίνει ο ήρωας της αναμέτρησης, αλλά το σουτ του βρήκε σίδερο, ενώ στη συνέχεια υπέπεσε σε φάουλ στον Αβράμοβιτς, ο οποίος με 1/2 χάρισε και πάλι το προβάδισμα στην Παρτιζάν. 

 

Στα 3΄΄ για τη λήξη ο Καλάθης έκανε λάθος στην επαναφορά, ο Παπαπέτρου έκλεψε και κέρδισε και φάουλ, αλλά αστόχησε και στις δύο βολές, κρατώντας ανέπαφο το τελικό 72-73 και το «διπλό» των Σέρβων.

 

Οι Ματίας Λεσόρ και Κέβιν Πάντερ σημείωσαν από 12 πόντους για τους νικητές, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου περιορίστηκε στους 5 πόντους στα 27 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. 

 

Από την τουρκική ομάδα ξεχώρισε ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 14 πόντους, ενώ ο ανέτοιμος Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν στη 12άδα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Δημήτρη Ιτούδη.

 

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 37-33, 57-51, 72-73

Διοργάνωση: