ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2022 - 21:52

Categories: 

Έσπασε το ρόδι ο Ολυμπιακός

 

Με μία μεστή εμφάνιση αλλά χωρίς και πάλι να εντυπωσιάσει, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0  τον ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε την πρώτη νίκη μέσα στο 2022 ύστερα από δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο Κύπελλο. Μασούρας-Τικίνιο οι σκόρερ στο +9 οι Πειραιώτες

Πως ξεκίνησε:  Ο Μαρτίνς ξεκίνησε με 3-4-3  και Κίπερ ο Τζολάκης .Τριάδα στην άμυνα οι Αβραάμ-Μπα και Μανωλάς. Φουλ μπακ οι Ανδρούτσος-Ρεάμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή Εμβιλά και Μαντί με τριάδα στην επίθεση ,Μασούρα-Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Μαντί-Βαλμπουενά κινητήριοι μοχλοι

Ένα παιχνίδι στο οποίο από το πρώτο λεπτό ο Ολυμπιακός  ήταν πρωταγωνιστής  έχοντας σε  πολύ καλή βραδιά τους Μαντί και Βαλμπουενά που ήταν κινητήριοι μοχλοί .

Μασούρας η …επιστροφή

 

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μασούρας επέστρεψε στα γκολ όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα προς τα πίσω  και αφού μπήκε ανάμεσα στον τερματοφύλακα  Σούλη και τον παίκτη του ΠΑΣ  έκανε ψύχραιμα το 1-0. Οι Πειραιώτες είχαν κατοχή μπάλας  και ήταν επικίνδυνοι απέναντι σε μία ομάδα που είχε  σέντερ φορ τον στόπερ Παντελάκη .

 

Με τον Ολυμπιακό να φτάνει κοντά σε δεύτερο γκολ, πρώτα στο 38, όταν απο γέμισμα του Βαλμπουενά ο Ελ Αραμπί έστρωσε για τον Εμβιλά που σούταρε ψηλά άουτ,ενώ στο 40 , η εξαιρετική συνεργασία   Μασούρα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί κατέληξε στον Ανδρούτσο, ο οποίος από καλή θέση μέσα από την περιοχή  και δεξιά δεν βρήκε  εστία.

 

Σε…χαλαρούς ρυθμούς

 

Ο Ολυμπιακός και στο β ημίχρονο, συνέχιζε να έχει κατοχή και τον ΠΑΣ ,με πιο ορθόδοξο σχήμα ,απο την είσοδο του Μορέιρα να προσπαθεί ,κλέβοντας μπάλες, να κάνει τη ζημιά αλλά χωρίς ουσία  στους Πειραιώτες. Με τους γηπεδούχους να χάνουν σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά του Μανωλά,από κόρνερ του Βαλμπουενά, αλλά τον Σάλιακα, πάνω στη γραμμή να διώχνει.  Λίγο αργότερα, ο Μανωλάς δεν πάτησε καλά σε μία διεκδίκηση μπάλας και έγινε αλλαγή απο τον Λαλά,στο 70, ενώ ο Τικίνιο πήρε τη θέση του Ελ Αραμπί που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί χώρους αλλά  όσο κινητικός και αν ήταν ,βρισκόταν κλεισμένος στις αμυντικές δαγκάνες του ΠΑΣ.

 

Βγήκε στο …ξέφωτο ο ΠΑΣ , τον τελείωσε ο Τικίνιο

 

Οσο πηγαίναμε προς το τέλος και ο Ολυμπιακός δεν κλείδωνε τη νίκη, ο ΠΑΣ άρχισε να δείχνει σημάδια απειλής . Και στο 86, ο Καραχάλιος, αφού συνέκλινε, στον άξονα ,σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού του Ολυμπιακού και έφυγε κόρνερ. Τελικά στο 88 μετά από φάση διαρκείας, ο Ανδρούτσος σούταρε σε δύο χρόνους, με τον δεύτερο να κατευθύνει τη μπάλα προς το τέρμα και κάπου εκεί παρενεβλήθη ο Τικίνιο που άλλαξε τη πορεία της μπάλας με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Ρέφερι: Απαρατήρητος ο Περράκης

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης – Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Μανωλάς(70 Λαλά) – Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ρέαμπτσουκ – Βαλμπουενά(78 Βρουσάι), Ελ Αραμπί(70 Τικίνιο), Μασούρας(86 Λόπες).

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Κάργας, Οικονομόπουλος(60 Ρίζος) – Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης(46 ‘Μορέιρα) – Μπρένερ, Π. Τριάδης(60 Λώλης),Παντελάκης(60 Λιάσος)