ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 August, 2022 - 16:22

Categories: 

Έφτασε τις 7 «ντοπιέτες» ο Αραούχο με την ΑΕΚ

 

Πτυχές της ποιότητάς του ανέδειξε για ακόμη μια φορά ο Σέρχιο Αραούχο μπαίνοντας με το πόδι στο … γκάζι στην νέα Super League.

Η Λαμία προστέθηκε στη λίστα των ομάδων απέναντι στις οποίες ο Aργεντινός επιθετικός πετυχαίνει δύο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο «Τσίνο» βρήκε δίχτυα στο 35’ και στο 65’ βάζοντας τις βάσεις για να αρχίσει η ομάδα του με νίκη το πρωτάθλημα. Άλλες έξι φορές ο Αργεντινός έχει βρει δύο φορές δίχτυα σε έναν αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα έχει καταφέρει και απέναντι στους τρεις μεγαλύτερους αντιπάλους της «Ένωσης», Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

 

 

Η πρώτη «ντοπιέτα» του Αραούχο είχε έρθει στις 12 Μαρτίου του 2017 και στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Δείτε εδώ τα γκολ

Στις 14 Ιανουαρίου του 2018 είχε άλλα δύο γκολ στο 3-1 επί του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ. Δείτε εδώ τα γκολ

Την 1η Απριλίου του 2018 ο Αραούχο «σφράγισε» το πρωτάθλημα της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Δείτε εδώ τα γκολ

Ο Αργεντινός βρήκε δύο φορές δίχτυα και στις 21 Νοεμβρίου του 2021 απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά η ομάδα του έχασε με 3-2.