ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 June, 2022 - 20:42

Categories: 

Αίσθηση με την Κάφρεϊ ο ΠΑΟΚ

Η Πέιτον Κάφρεϊ θα αποτελέσει την έκτη ξένη του ρόστερ στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης στην προσπάθεια να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η 24χρονη άσος αγωνίστηκε στην Κούβα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, PaytonCaffrey, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 01/09/1998 στις ΗΠΑ, η PaytonCaffrey αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από το Πανεπιστήμιο της WestVirginia τις αγωνιστικές περιόδους 2016-17 και 2017-18, ενώ οι επόμενες δύο τη βρήκαν στο Πανεπιστήμιο του FloridaState, στο οποίο ολοκλήρωσε και τις σπουδές της.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21, βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ. Την ίδια αγωνιστική περίοδο, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Κούβα για να αγωνιστεί με τα χρώματα της PinkindeCorozal.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αμερικανικού βόλεϊ, έχοντας δυνατό ‘όπλο’ της την πολύ καλή υποδοχή της και τη δυναμική επίθεση της.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ η PaytonCaffrey δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει μία εξαιρετική σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τις νέες μου συμπαίκτριες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας προορισμός που ήθελα να επισκεφτώ και τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να ζω και να αγωνίζομαι παράλληλα για το άθλημα, το οποίο αγαπώ».