ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 June, 2022 - 15:51

Categories: 

Αίσθηση με Όλμπρεχτ και Μπελ ο Ολυμπιακός, μένει η Σάλας

Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα που παρατηρείται στην ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να χτίσουν τις γερές βάσεις, που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν την άμεση επιστροφή τους στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τις προοπτικές για μία ευρωπαϊκή πορεία ανάλογη της δυναμικής τους.

Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται να προχωρούν σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες . Ο λόγος για τις Φρέγια Όλμπρεχτ και Καθ Μπελ, που είναι προ των πυλών της μεταγραφής τους στη ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η πρώτη αφορά την 31χρονη Φρέγια Όλμπρεχτ με το εντυπωσιακό σωματότυπο φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός την κεντρικό που έψαχνε για να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις Γιώτα και Εμμανουηλίδου. Οι Πειραιώτες φέρνουν την Βελγίδα ύψους 1,86 στου Ρέντη, που έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό με θητεία σε κορυφαία πρωταθλήματα όπως σε  Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Τουρκία, Πολωνία, αρκετές ατομικές διακρίσεις, πρωταθλήματα, κύπελλα αλλά και Champions League!

Αξιοσημείωτα, όμως και τα προσόντα της Καθ Μπελ! Με πλούσια εμπειρία σε Κορέα, Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, Κίνα, Φιλιππίνες και Πουέρτο Ρίκο, η Αμερικανίδα Καθ Μπελ είναι διαγώνια που έψαχναν και βρήκαν οι «ερυθρόλευκες» με στόχο την επιστροφή στους τίτλους. Στα 29 της χρόνια και με ύψος 1,90, ξεχωρίζει για τα δυνατά της χτυπήματα και ουσιαστικά είναι μια κίνηση που ανεβάζει τον πήχη.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μέσα σε όλες αυτές τις ανακατατάξεις, επέλεξε να κρατήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν την Βίλμα Σάλας. Η Κουβανή ακραία φέρεται να είχε και πρόταση από την ΑΕΚ με περισσότερα χρήματα, ωστόσο επέλεξε να μείνει στον Πειραιά.