ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2022 - 15:56

Categories: 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι γοήτρου που τετραπλασιάζει στο ΟΑΚΑ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα ακόμα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα, με τους δύο «δικεφάλους» να έχουν… βαρεθεί να τα λένε και το Bet of the Day έχει τα tips για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

H πανωλεθρία στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο ομογενής τεχνικός απολύθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Υπηρεσιακός αναλαμβάνει ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Το τελικό 3-0 κόντρα στους «πράσινους» μοιάζει λίγο για να περιγράψει την εικόνα του αγώνα. Ο Τσιντώτας την έσωσε από ακόμη μεγαλύτερη ήττα. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα καταφέρει από εδώ και πέρα κι αν θα μπορέσει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς η διαφορά από τους διώκτες της όλο και μικραίνει.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Φιορεντίνα – Γιουβέντους. Το στόρι της αντιπαλότητας, ο Μπάτζιο και… ο Βλάχοβιτς

Ήταν κουρασμένος από το ευρωπαϊκό ματς με την Μίντιλαντ και ο Λουτσέσκου αποφάσισε να κάνει ευρύ ροτέισον κόντρα στον Ιωνικό και το πλήρωσε. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε από την άσπρη βούλα, ισοφαρίστηκε δίκαια απ’ τους ψυχωμένους φιλοξενούμενους. Στο -13 πλέον από την κορυφή. Βασικοί στόχοι το Κύπελλο και η Ευρώπη, όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Γάνδη.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα βόμβες στο Koubanezos.gr