ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 June, 2022 - 18:04

Categories: 

Ανανεώνει η Σπυριδοπούλου με τον Ολυμπιακό

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, όσον αφορά τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Ο αρχιτέκτονας κατάκτησης του φετινού νταμπλ Μάρτινς Ζίμπαρτς φέρεται να έχει λάβει ήδη τις όποιες αποφάσεις του αναφορικά με τις αθλήτριες που θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα», αλλά και για ορισμένες άλλες που θα δοκιμάσουν σε άλλους συλλόγους την τύχη τους.

Μία από τις σημαντικότερε ς παίκτριες που ήταν πολύ καταλυτική στην κούρσα προς την επιστροφή του Θρύλου στους εγχώριους τίτλους ήταν η Άννα Σπυριδοπούλου.

Με την 33χρονη φόργουορντ να ανανεώνει τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του πειραϊκού συλλόγου, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μια σπουδαία εξέλιξη για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών, με τον 33χρονη μάλιστα να κλείνει … κατάμουτρα την πόρτα στον Παναθηναϊκό, που αποπειράθηκε να την … κλεψει από τον Θρύλο.

Οι Πειραιώτες απέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την ευγνωμοσύνη τους για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Αννα Σπυριδοπούλου και την κράτησαν στο μεγάλο λιμάνι, με την 33χρονη να υπογράφει διετές συμβόλαιο και να συνεχίζει στον Ολυμπιακό. H Σπυριδοπούλου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 8.4 πόντους, 5 ριμπάουντ, και 2.5 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup είχε 5.5 πόντους και 1.8 ασίστ στα 4 ματς που αγωνίστηκε.