ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 January, 2022 - 18:29

Categories: 

Απορρίφθηκε το αίτημα του Άρη για αναβολή με τον Παναθηναϊκό

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση (05/01, 21:30) με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, ωστόσο τα έξι εκ των οποίων αφορούν ποδοσφαιριστές .

Για αυτόν τον λόγο οι Θεσσαλονικείς αιτήθηκαν την αναβολή της αναμέτρησης, ωστόσο η αρμόδια επιτροπή απάντησε αρνητικά, καθώς βάσει πρωτοκόλλου θα πρέπει να υπάρξουν επτά θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών για να αναβληθεί η αναμέτρηση, οπότε δεν μπορούσε να αποδεχθεί το αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Φαμπιάνο, Ματίγια, Γκαρσία και Μαρμαρίδη, αλλά και τον Καμαρά, ο οποίος απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μαυριτανίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνη, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπερτόλιο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Τζέγγο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Δεληζήση, Μάνο, Ασλανίδη και Σαλιάρη.