ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 March, 2022 - 19:45

Categories: 

Αποσύρθηκε ο βασικός χορηγός της Tσέλσι λόγω Αμπράμοβιτς

Το ένα μετά το άλλο προκύπτουν τα σοκ για την Τσέλσι, καθώς μετά τις ποινές που επιβλήθηκαν μεταξύ άλλων και στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών «3» που αποτελεί και τον βασικό χορηγό της ομάδας, ανακοίνωσε ότι παύει τη συνεργασία της.

Υπολογίζεται ότι στα ταμεία της Τσέλσι έμπαιναν πάνω από 40 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να φαίνεται ο χορηγός στη φανέλα και η αιτία για την απόφαση είναι προφανώς οι τελευταίες εξελίξεις στους Λονδρέζους.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι έχει πλέον «παγωμένα» όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τον ίδιο πάντως να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Πλέον, το λογότυπο «3» που φαίνεται στις φανέλες της Τσέλσι δεν θα υφίσταται πλέον, όπως και στις υπόλοιπες διαφημιστικές πινακίδες. Η εταιρεία «3» είναι βασικός χορηγός της Τσέλσι από το 2020/21 και τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ.

Η εταιρία «Hyundai» που διαφημίζεται επίσης στη φανέλα της Τσέλσι, ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στους «μπλε» και δεν αποκλείεται να διαλέξει τον δρόμο της αποχώρησης.