ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

26 January, 2022 - 14:26

Categories: 

Αποχωρεί ένας αγαπητός παίκτης του ΟΦΗ

 

 

Ανατροπή ήρθε με έναν αγαπητό παίκτη του ΟΦΗ καθώς αναχωρεί για Περιστέρι.

Ο λόγος για τον Αντίλ Ναμπί o οποίος έπειτα από την τριετή θητεία και καλή του πορεία στον ΟΦΗ θα μετακομίσει στον Ατρόμητο. Ο Άγγλος μέσος πρόκειται να βοηθήσει τον Ατρόμητο να παραμείνει στην κατηγορία, αφού βρίσκεται  στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι Κρητικοί φέρεται πως έχουν συμφωνήσει ήδη με τον Ατρόμητο για τη μεταγραφή του Ναμπί και πρόκειται να γεμίσουν τα ταμεία τους, αφού ο 27 χρόνος επιθετικός είχε ανανεώσει την περασμένη χρονιά το συμβόλαιο του.

Ουσιαστικά μετά την πρόταση του Ατρομήτου στον ΟΦΗ, ο Άγγλος μέσος που πράγματι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ωστόσο μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του δεν δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως ενώ παράλληλα αγωνίζεται σε μια θέση όπου πλέον η ομάδα είναι υπερπλήρης με την παρουσία των Νέιρα, Τοράλ, Ντε Γκούζμαν που καλύπτουν την θέση του στον άξονα.

Ο Αντίλ Ναμπί πρόκειται να μετακομίσει άμεσα στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή του στον Ατρόμητο με τους Περιστεριώτες να θέλουν να τον εντάξουν άμεσα στην ενδεκάδα.