ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2022 - 21:59

Categories: 

Απόλυτο αφεντικό ο Άρης, κι άλμα για Ευρώπη

 

Την εκπληκτική του παράδοση που έχει  δημιουργήσει με αντίπαλο τον συντοπίτη ΠΑΟΚ διεύρυνε ο Άρης.

Το συγκρότημα του Χερμάν Μπούργος με κεκτημένη ταχύτητα από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της ΑΕΚ υπέταξε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χάρη σε γκολ του Ντουρκουρέ στο 16’. Γεγονός το οποίο του επέτρεψε να εδραιωθεί στην τρίτη θέση και να πραγματοποιεί ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδό του στη Ευρώπη

Δεύτερο σερί τρίποντο για τον Άρη, που πλέον αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα για την Ευρώπη, ενώ παρέμεινε αήττητος για τρίτο ματς φέτος απέναντι στον ΠΑΟΚ (δύο νίκες, μία ισοπαλία), με τον «δικέφαλο του βορρά» να βγάζει κακό πρόσωπο και να δείχνει επηρεασμένος από τις πολλές αλλαγές με τις οποίες τον παρέταξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ένταση, μονομαχίες, οκτώ κίτρινες κάρτες, αποβολή του Μιχάι αλλά και από μία κόκκινη σε κάθε πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με τον προπονητή των γηπεδούχων Μπούργος και τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέκσου Μπάτσι να αποβάλλονται  κατά την διάρκεια της αναμέτρησης

Στους 53 βαθμούς πλέον ο Άρης, παραμένοντας στην 3η θέση, ενώ ο δεύτερος ΠΑΟΚ έμεινε στους 59, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα του στα playoffs.