ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 October, 2022 - 19:59

Categories: 

Αυτοκράτορας Άρης «κούρσεψε» τα Λιόσια !

Του αρέσουν τα... δύσκολα του Άρη. Μετά από τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού, οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με σπουδαίο διπλό από τα Άνω Λιόσια, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στη Basket League μετά από 4 αγωνιστικές. Με αυτόν τον τρόπο, ανέβηκαν στο 2-2, ενώ η «Ένωση» έπεσε στο 3-1.

Ο Άρης έπαιξε «ατσάλινη» άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με «αιχμή του δόρατος» τον Νόα Χόρχλερ, που σημείωσε 7 τάπες. Στην επίθεση, ο Γκούντγουιν με 18 πόντους ήταν ανίκητος στη ρακέτα, ενώ ο Χόρχλερ είχε 16 πόντους με 4/7 τρίποντα. «Μαέστρος» ήταν και πάλι ο Χάγκινς, που ήταν μεν άστοχος (4/15), μοίρασε όμως 11 ασίστ και έβαλε μεγάλα καλάθια στην τέταρτη περίοδο. Σημαντική βοήθεια έδωσε και ο Φίλλιος, με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

 

 

 

 

Για την ΑΕΚ, σε κακή βραδιά βρέθηκαν όλα τα μεγάλα επιθετικά της ατού. Ο Ακίλ Μίτσελ είχε μεν 13 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά νικήθηκε από τον Γκούντγουιν στη μάχη της ρακέτας, ενώ ο Τιμ Φρέιζιερ είχε μόλις 7 πόντους και 1 ασίστ με 3/15 σουτ και ο ΜακΓκριφ μόλις 5 πόντους. Γενικά, η ΑΕΚ «βραχυκύκλωσε» επιθετικά απέναντι στην τρομερή άμυνα του Άρη, και ηττήθηκε δίκαια σε ένα ματς που στράβωσε από την αρχή.