ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 July, 2022 - 12:06

Categories: 

Αϊζάια Κάνααν διετίας στον Ολυμπιακό!

 

H βασική επιλογή του Ολυμπιακού για να αποτελέσει τον διάδοχο του Τάιλερ Ντόρσεϊ θα είναι ο Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός γκαρντ που πέρσι αγωνίστηκε στην Ούνιξ Καζάν και στο φινάλε της σεζόν στη Γαλατασαράι. Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα… χέρια και είχε απομένει η ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων. Όπερ και εγένετο. Κάνααν διετίας στον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

 

Ερυθρόλευκος με τη… βούλα

Το πρωί της Παρασκευής οι άνθρωποι του Θρύλου, έχοντας ολοκληρώσει το διαδικαστικό κομμάτι της συμφωνίας αυτής, έκαναν γνωστή την απόκτηση του 31χρονου γκαρντ. Ο Αμερικανός πού δούλεψε στην Τουρκία με Έλληνα προπονητή, τον Ανδρέα Πιστιόλη, ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Πέρσι έδειξε με την Ούνιξ πώς μπορεί να σταθεί πολύ καλά στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκα. Φέτος με τα ερυθρόλευκα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το καλύτερο, τη συμμετοχή στο Final-4 όπως και το κάτι παραπάνω. Κάνααν διετίας στον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

 

Η ανακοίνωση

Η επίσημη ενημέρωση των «ερυθρολεύκων« αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας».