ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 February, 2022 - 15:39

Categories: 

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Άρης

 

Απολογιστική συνέντευξη Τύπου παρέθεσε η ΚΑΕ Άρης. Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, ενώ έγινε και ο απολογισμός της σεζόν ως τώρα από τη διοίκηση πρωτοδικείου που τρέχει την ομάδα.

Ομιλητές ήταν ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης και ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Άρης.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, αναφέρει αρχικά: Καλησπέρα σας. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Λίγο πριν πάμε στα πεπραγμένα της διοίκησης, να αφιερώσουμε χρόνο και πολύ συναίσθημα για την πολύ μεγάλη απώλεια του Άλκη. Είναι κάτι που μας πλήγωσε πραγματικά, ιδιαίτερα εμένα και την γενιά μου, που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στον αθλητισμό, έχουμε γαλουχηθεί από τις πανανθρώπινες αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι” και δεν είχαμε φανταστεί ποτέ στην εξέλιξη του αθλητισμού, τέτοια φαινόμενα. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ τον Άλκη. Δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά.

Συνεχίζοντας, η κουβέντα στρέφεται στην ουσία της σημερινής συνέντευξης τύπου: Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Α’ γύρου και της έναρξης του Β’, αλλά και με την συγκυρία διακοπής του πρωταθλήματος, θεωρήσαμε σκόπιμο να έχουμε αυτή τη συνάντηση για να αναφερθούμε στα πεπραγμένα της διοίκησης. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια διοίκηση πρωτοδικείου, που αυτό σημαίνει αυτόματα ότι είναι περιορισμένου χρόνου και ειδικού σκοπού. Στο διάστημα που είμαστε ως διοίκηση, έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για τον αγαπημένο μας σύλλογο, έχουμε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο από την καθημερινότητα μας για να αντιμετωπίσουμε ένα πολυπλόκαμο θηρίο, για το οποίο χρειάζεται να αντλήσουμε ψυχικά αποθέματα και πολύ δύναμη.

Ο λόγος περνάει τώρα στον πρόεδρο του ΑΣ ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Αρβανίτης:

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο κάλεσμα μας. Θα ξεκινήσω από την δολοφονία του Αλκιβιάδη. Θα πω ότι είναι κάτι που ο ΑΡΗΣ δεν θα αφήσει και θα το πάει μέχρι τέλους ώστε αυτή η εγκληματική οργάνωση να εξαρθρωθεί εντελώς και να εξαφανιστεί από τον Ελληνικό αθλητισμό”σημείωσε αρχικά για τον Άλκη.

Για τα πεπραγμένα της διοίκησης: Ο ΑΣ πήρε την πρωτοβουλία για να κρατήσει ζωντανό αυτό το τμήμα, το 2019. Η πρώτη κουβέντα που θέλω να πω, είναι από τα θετικά μηνύματα της χορηγίας της Watt+Wolt. Η χορηγία θα συνεχιστεί και του χρόνου. Επειδή η χορηγία προέκυψε μερικές μέρες πριν τη δολοφονία, δεν την εξειδικεύσαμε και δεν ενημερώσαμε ακριβώς. Είναι μια δυναμική χορηγία, με κάποιο ποσό ως δεδομένο. Αν στηριχθεί από τον κόσμο, δουλευτεί από την ΚΑΕ, θα αποφέρει πολλά χρήματα. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Με την στήριξη του κόσμου του ΑΡΗ, όταν συμμετέχει στην καμπάνια της εταιρίας, μέσα από το banner της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, στην ιστοσελίδα μας. Όταν μπαίνουμε στο link, προχωράμε τα βήματα, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και ενημερωνόμαστε από την εταιρία. Στο τέλος κάθε μήνα, αυτό σημαίνει… χρήμα για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ.