ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 August, 2022 - 21:48

Categories: 

Βάις; «Εξαιρετικός προπονητής ο Κορμπεράν»

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την προπονητική αξία του Κάρλος Κορμπεράν αναφέρθηκε ο Βλάντιμιρ Βάις

Ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας (πατέρας του πρώην άσου των Πειραιωτών) μίλησε για το πρώτο ραντεβού της ομάδας του με τους «ερυθρόλευκους», πλέκοντας το εγκώμιο του 39χρονου Ισπανού κόουτς των Πρωταθλητών Ελλάδας  .

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Σλοβάκων.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ανέφερε: «Θα μας λείψει ο Σάπονιτς λόγω καρτών. Θα μας λείψει και ο Βάις και ο Χόλμαν λόγω τραυματισμών. Ευελπιστούμε να έχουμε τους κατάλληλους παίκτες να τους αντικαταστήσουμε».

Για τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Ναι είχαμε παίξει πέρυσι. Να δούμε τι θα καταφέρουμε. Όμως υπάρχει ένας νέος προπονητής της σχολής του Μπιέλσα και με εμπειρία από την Αγγλία και μπορεί να έχει άλλο σύστημα και είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Θα τα δούμε όλα στο χορτάρι».

Το σκάουτινγκ που έκανε η ομάδα του: «Είδαμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα. Όμως αναλύσαμε και ματς της Χάντερσφιλντ με 3-4-3 ή 3-5-2. Η Χάντερσφιλντ είχε ηττηθεί στα play offs από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία πολύ σημαντική ομάδα που επίσης είναι ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη».