ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2023 - 22:13

Categories: 

Βεζένκοφ: «Ξεκίνησε ως ευκαιρία, γρήγορα έγινε σπίτι μου!»

Άγκυρα στο Λιμάνι των … τίτλων έριξε ο Σάσα Βεζένκοφ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 προχωρώντας στην επέκταση του συμβολαίου του.

Με μήνυμά του λίγο μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό έως το 2025, ο Σάσα Βεζένκοβ ευχαρίστησε τους προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ενώ τόνισε ότι δεν είχε κανένα ενδοιασμό για το που θα συνέχιζε την καριέρα του.  

 

«Ξεκίνησε ως ευκαιρία. Γρήγορα έγινε σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι μου και το μέρος που ανήκω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη.

 

Ειδικές ευχαριστίες στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν ώθηση.

 

Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας», επισήμανε ο φόργουορντ των Πειραιωτών, ο οποίος πραγματοποιεί απίστευτη σεζόν στην Euroleague μετρώντας 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 15 αναμετρήσεις, όντας ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης.

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: