ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

22 February, 2022 - 03:33

Categories: 

Βραδιές C.L, το «Night Out» και Novasports Exclusive» με "Ιμπο"!

Η φάση των «16» του UEFA Champions League συνεχίζεται με 4 ακόμα παιχνίδια, το διήμερο 22-23/2, στην COSMOTE TV. 

Την Τρίτη 22/2 ξεχωρίζει το ματς Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους, με την κάτοχο του UEFA Europa League να είναι το αουτσάιντερ απέναντι στη «γηραιά κυρία» (22.00, COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K). Φαβορί υπάρχει και στο Τσέλσι-Λιλ, το άλλο ζευγάρι της ημέρας, που δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). 

Την Τετάρτη 23/2 το ενδιαφέρον θα στραφεί στη «σύγκρουση γιγάντων» στη Μαδρίτη, όπου η Ατλέτικο θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα καταφέρει στην έδρα της η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να οδηγηθεί σε αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο; Η απάντηση θα δοθεί στις 22.00 στα κανάλια COSMOTE SPORT 2HD και COSMOTE SPORT 4K. Την ίδια ώρα (22.00), η δράση έχει ακόμα έναν προορισμό, το «Ντα Λουζ». Εκεί η Μπενφίκα θα υποδεχτεί τον Άγιαξ (COSMOTE SPORT 3HD). 

Πλούσια κάλυψη από τα κανάλια COSMOTE SPORT 

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα κρατάει συντροφιά στους συνδρομητές της COSMOTE TV, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση, με εκτενή highlights, δηλώσεις, ψηφιακή ανάλυση και όλο τον απόηχο από τα Social Media (20.30 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). 

 

Η εκπομπή της Τρίτης 22/2

 

Την Τρίτη 22/2, εν αναμονή του ντέρμπι Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους, οι τηλεθεατές του «UEFA Champions League Show» θα παρακολουθήσουν συνέντευξη του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Βόιτζεχ Σέζνι. Ρεπορτάζ θα υπάρχει και για το άλλο ματς της ημέρας (Τσέλσι-Λιλ), μέσα από σχετικό βίντεο με δηλώσεις των προπονητών. 

Στο στούντιο της COSMOTE TV θα βρίσκονται και οι σχολιαστές των αναμετρήσεων, Αντρέα Παλομπαρίνι και Δημήτρης Σπηλιόπουλος για την ανάλυση των ενδεκάδων.

Η εκπομπή της Τετάρτης 23/2 

 

Το «UEFA Champions League Show» της Τετάρτης θα περιλαμβάνει βίντεο με ρεπορτάζ, καθώς και τα highligths των αγώνων της Τρίτης. Οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Γιώργος Θαναηλάκης θα περιγράψουν τις αναμετρήσεις (Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα-Άγιαξ), ενώ θα βρεθούν στο στούντιο της COSMOTE TV για την ανάλυση των ενδεκάδων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα πραγματοποιηθούν, επίσης, ζωντανές συνδέσεις με το «Γ. Καραϊσκάκης» και την «Τούμπα» για το ρεπορτάζ από τις συνεντεύξεις Τύπου Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ενόψει των αγώνων τους στα UEFA Europa και Conference League.

Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).  

Καλεσμένος ο "Κούτλου"

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, είναι ο εκλεκτός φιλοξενούμενος του νέου επεισοδίου της σειράς «Novasports Exclusive»! Ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Τουρκία για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών αγώνων της FIBA για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντομπάσκετ 2023 που θα μεταδοθούν από το Novasports, η κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα, ετοίμασε μια ειδική εκπομπή «Novasports Exclusive» με καλεσμένο τον Ιμπραήμ Κουτλουάι.

 

Το νέο επεισόδιο της σειράς  θα προβληθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 21:00 και την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 19:30 από το Novasports Prime. Ο παλαίμαχος διεθνής Τούρκος μπασκετμπολίστας μίλησε στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τη μεγάλη καριέρα μετά στον Παναθηναϊκό αναλύοντας διάφορες φάσεις της επαγγελματικής και προσωπικής του πορείας, ενώ αναφέρεται και στη σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Το «Novasports Exclusive» θα βάλει τους φίλους του μπάσκετ στο ρυθμό των προκριματικών αγώνων του Μουντομπάσκετ 2023 με τα παιχνίδια της 3ης και 4ης αγωνιστικής (24-28/2) στο πλαίσιο του 2ου παράθυρου της FIBA. Η Εθνική μας ομάδα με ενισχυμένο ρόστερ, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου την Τουρκία στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων (18:00)  και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη όπου θα φιλοξενηθεί  από τους Τούρκους στο «Σινάν Ερντέμ» (19:00). Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το Novasports και θα είναι πλαισιωμένες από την εκπομπή "Playmakers".

Πρεμιέρα για το «Night Out» στο Mega

 

 

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και το «Night Out» έρχονται την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 23:40, στο MEGA. Πρώτη καλεσμένη στο μοναδικό on the road night show της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Σμαράγδα Καρύδη.Όλα ξεκινούν στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του «Night Out», στο οποίο η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια περνά από «ανάκριση» και απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

 

 

 

Η πρώτη στάση φέρνει τη Σμαράγδα Καρύδη αντιμέτωπη με την πρόκληση του ice skating! Θα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει με τις φιγούρες της στον πάγο; Στη συνέχεια, η καλεσμένη παίζει «θάρρος ή αλήθεια» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και κάνει μια απολαυστική τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Καπουτζίδη. Επίσης, ένα αγαπημένο της πρόσωπο εμφανίζεται απροειδοποίητα και την ξαφνιάζει ευχάριστα. Στο κέντρο της Αθήνας, μια ακόμα έκπληξη περιμένει τη Σμαράγδα Καρύδη, καθώς μια κατσίκα «εισβάλλει» στο «Night Out» και εκείνη προσπαθεί να την αρμέξει.

 

 

 

Η βραδιά ολοκληρώνεται με μια αφιλτράριστη συζήτηση ανάμεσα στη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out Restaurant».

 

 

 

Το «Night Out», βγαίνει στο δρόμο, βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του και κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 23:40.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ FM και τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, θα παραχωρήσει αύριο (22/2) στις 12 το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κ. Μητσοτάκης  θα μιλήσει στους δύο δημοσιογράφους για τις δράσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης στην προσπάθεια καταπολέμησης της οπαδικής βίας...

-Το Σάββατο το Survivior παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.199.513 τηλεθεατές με την τηλεθέαση να είναι 27,4% για το γενικό σύνολο του κοινού και 25,3 για το δυναμικό κοινό (18-54). Την Κυριακή το Survivor διατήρησε την πρωτιά με τα ποσοστά της τηλεθέασης να είναι 26,1% στο γενικό σύνολο του κοινού και 27,3% στο δυναμικό κοινό...

-Συνεχίζει τις προετοιμασίες για την δηημιουργία των δύο τηλεοπτικών σταθμών, που θα εκπέμπουν σε Nova, Cosmote TV και στο διαδιίκτυο από τον Δ. Μελισσανίδη...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com

-