ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 June, 2022 - 21:39

Categories: 

Βόβορας: «Έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή»

Στην εξαιρετική αμυντική ισορροπία και διάθεση των παικτών του στον πέμπτο ημιτελικό κόντρα στη Λάρισα στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας σημειώνοντας  πως αυτός είναι ο δρόμος για τη συνέχεια.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λάρισα, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αξίζει όλο το σεβασμό για την πορεία της και την παρουσία της στα playoffs», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού» αρχικά και πρόσθεσε:

«Σήμερα βγάλαμε αντίδραση. Το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να προχωρήσουμε στους τελικούς, μόνο με αυτή τη νοοτροπία μπορούμε να πάμε μπροστά».

Όσο για την καλή άμυνα της ομάδας του; «Θεωρώ πως η ομάδα έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση, άρα θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στην άμυνα. Αν θες να πάρεις τίτλο, πρέπει να παίξεις άμυνα. Δεν γίνονται playoffs χωρίς να εστιάσεις στην άμυνα», επισήμανε.

Τέλος, για τη σειρά με τον Ολυμπιακό είπε: «Παίξαμε έναν τελικό κι από σεβασμό στο αντίπαλο δεν θα ήθελα να μιλήσω ακόμη για τον Ολυμπιακό. Το μόνο που έχω να πω είναι πως είμαστε πρωταθλητές, έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα σκήπτρα».