ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 May, 2022 - 19:43

Categories: 

Γενηδουνιάς: «Ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά»

Με την αποφασιστικότητα και τη δίψα στα ύψη για την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και μάλιστα με … σκούπα» απέναντι στην  Βουλιαγμένη παρουσιάζονται άπαντες στον Ολυμπιακό.

 Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος, ειδικότερα στην άμυνα, όπως έχουμε κάνει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε ένα ακόμα καλύτερο επιθετικό παιχνίδι, ώστε να πάρουμε αυτή την πολυπόθητη νίκη. Ξέρουμε, ότι η χρονιά αυτή δεν κύλησε όπως θα θέλαμε στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για όλη τους τη στήριξη αυτή τη χρονιά και να ξέρουν ότι τη νέα σεζόν θα επιστρέψουμε δυνατά στην Ευρώπη και το Final-8. Το αυριανό ματς ίσως να είναι το τελευταίο της σεζόν. Για αυτό θέλουμε τον κόσμο μας στο κολυμβητήριο, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το 36ο πρωτάθλημα του συλλόγου, στο πόλο Ανδρών»