ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2022 - 18:25

Categories: 

Γκάμα: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο»

Την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο του Άρη είχε ο Μπρούνο Γκάμα μετά το 0-0 των «κιτρίνων» με τη Λαμία.

«Είμαστε φυσικά απογοητευμένοι. Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο μάς βγήκε μια πίεση να κερδίσουμε, αλλά μας μπλόκαρε η Λαμία».

Για το αν αισθάνεται ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν «must-win»:

«Αισθανόμαστε ότι κάθε παιχνίδι είναι έτσι. Αλλά αυτήν την περίοδο που δεν έχουμε και θετικά αποτελέσματα, το νιώθουμε ακόμη περισσότερο. Είναι πράγματι μια δύσκολη περίοδος. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να κερδίσουμε, όλοι μάχονται, αλλά αυτήν την περίοδο δεν έχουμε τον τρόπο, δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για να το αλλάξουμε αυτό».

Για τον λόγο που κατά τη γνώμη του ο Άρης δυσκολεύεται να σκοράρει:

«Είναι δύσκολο να πεις γιατί ή να βρεις μόνο ένα πράγμα. Προσπαθήσαμε και στο προηγούμενο και στο σημερινό παιχνίδι και είχαμε καλές ευκαιρίες κυρίως στα πρώτα ημίχρονα. Έχουμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ, μέσα στο 2022, και είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι, όπως κάνουμε στις προπονήσεις, για να διορθώσουμε την κατάσταση».

 

 Για την υπόσχεση που έδωσαν οι παίκτες στον Θόδωρο Καρυπίδη και για το τι έχουν να πουν στον κόσμο για την αδυναμία να κερδίσουν:

«Πρώτα απ' όλα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη γιατί αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει στον Άρη. Αλλά θα δώσουμε τα πάντα, όλοι μαζί, για να το αλλάξουμε αυτό. Από την Τετάρτη θέλουμε να το αλλάξουμε, να προκριθούμε στο Κύπελλο, να αλλάξουμε την κατάσταση και να τα πηγαίνουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».