ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2022 - 13:48

Categories: 

Δυνατά για Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός

Τα προηγούμενα χρόνια, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης φόρεσε (σε δύο θητείες) τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά, οι πράσινοι εστιάζουν στον δίδυμο αδελφό του, Παναγιώτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Λιθουανία, έχοντας κάνει εσχάτως αίσθηση με τις επιδόσεις του ως παίκτης της Λιετκαμπέλις.

 

Ο Παναθηναϊκός  όχι απλά ενδιαφέρεται για τον 23χρονο περιφερειακό, αλλά πολύ περισσότερο θέλει να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό του. Όλα αυτά στο ευρύτερο πλαίσιο αφενός της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα, αφετέρου της παρουσίας περισσότερων επιλογών στο rotation για το τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου.

 

Τα πράγματα δεν εξαρτώνται βέβαια απόλυτα από τους πράσινους αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λιετκαμπέλις μέχρι το 2023, όπερ και σημαίνει πως για να προκύψει ο "γάμος" τη δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά (και) η λιθουανική ομάδα. Από την στιγμή πάντως πως μιλάμε για παίκτη με βασικό ρόλο στο rotation, αντιλαμβάνονται όλοι τις αντικειμενικές δυσκολίες (το καλοκαίρι είναι άλλη η βάση συζήτησης). Ο αποκλεισμός της Λιετκαμπέλις βέβαια από τη συνέχεια του EuroCup είναι ένα "συν" στη διαπραγματευτική δυναμική του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος δείχνει διάθεση να εξετάσει ενδελεχώς τα δεδομένα και να ασκήσει πίεση για να υπογράψει τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.