ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 November, 2022 - 16:24

Categories: 

Δυνατά για τον Ματσέι Βίντρα κινείται ο Άρης

 

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα της πιθανής μεταγραφής του Ματσέι Βίντρα στον Άρη.

Ο Τσέχος επιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος και ένα από τα θέματα που απασχολεί τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πότε σε ανταγωνιστικό επίπεδο, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η εταιρία που εκπροσωπεί τον παίκτη εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση: «Θαυμάσια νέα! Μετά τη σημερινή επίσκεψη στο γιατρό που τον εγχείρησε στην Αγγλία, Άντι Γουίλιαμς, ο Ματσέι είναι πιο κοντά στην επιστροφή στο γήπεδο. Ο ειδικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάσταση του γονάτου του Ματσέι».

Από το ρεπορτάζ εκείνο που προκύπτει είναι πως έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ του Άρη και της πλευράς του παίκτη, ώστε να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο προτού πέσουν οι υπογραφές.

Θετικός για την απόκτηση του διεθνούς φορ είναι και ο Άλαν Πάρντιου, ενώ το δικό του ρόλο στην υπόθεση έχει ο Μπράμπετς, ο οποίος έχει ενημερώσει τον συμπατριώτη του για τις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα και για τα δεδομένα που υπάρχουν στους «κίτρινους».