ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 January, 2022 - 21:09

Categories: 

Είχε… Τζόουνς ο ΠΑΟΚ

 

Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε το σερί του Κολοσσού Ρόδου και έφτασε το ρεκόρ του στο 4-6, αφού πήρε τη νίκη με 86-80 στο πλαίσιο της επανέναρξης της Basket League. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να τρέξουν επιμέρους 24-19 στην τελευταία περίοδο, ενώ είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Τζόουνς και πολυφωνία στην καθοριστική περίοδο. Η ομάδα του Καντζούρη αγωνιζόταν χωρίς τον Βασίλη Ξανθόπουλο από το δεύτερο δεκάλεπτο μετά την αποβολή του.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 4 νίκες στη Basket League αφού κατάφερε να επικρατήσει με 86-80 εντός έδρας του Κολοσσού μετά από την κυριαρχία του στο πρώτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Εξαιρετικός ο Τζόουνς με 20 πόντους, μίλησε ο Ρίβερς στο «ξέσπασμα»

 

Ο Κολοσσός είχε άσχημα ποσοστά στα πρώτα 4 λεπτά του παιχνιδιού με 0/9 σουτ εντός παιδιάς και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν φτάνοντας γρήγορα στο 12-0. Διαφορά που κατάφεραν να ρίξουν στους 3 με επιμέρους 2-11 το οποίο άρχισε ο Τιλί και ολοκλήρωσε ο Μπιλλής από την περιφέρεια. Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε και πάλι στον ΠΑΟΚ με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 26-15 χάρη σε τρίποντο του Καμπερίδη.

 

poster  

 

Η δεύτερη περίοδος άρχισε με την αποβολή του Βασίλη Ξανθόπουλου στο 12' για φλόπινγκ «κουβαλώντας» ένα αντιαθλητικό φάουλ από το προηγούμενο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έφτασε τους 11 με την εύστοχη βολή του Τολιόπουλου, με την ψαλίδα να κλείνει στους 4 (40-36) με κύριο εκφραστή τον Φλόιντ που μέτρησε 12 πόντους σε εκείνο το σημείο. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 44-39 υπέρ του ΠΑΟΚ.

 

Με την επιστροφή από την ανάπαυλα, οι δύο βολές του Ποτ έκαναν το 44-46 για τον Κολοσσό, ο οποίος πήρε το πρώτο προβάδισμα του αγώνα. Το +7 (44-51) που ήρθε από τα χέρια του Ουίλιαμς, εκμηδενίστηκε (51-51) με τους Τζόουνς, Λοβ και Καμπερίδη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και βρέθηκαν στο 54-61, ωστόσο η καθοριστική περίοδος ξεκίνησε με το 62-61 υπέρ του ΠΑΟΚ από τρίποντα των Καμπερίδη και Τολιόπουλου.

 

 

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε εναλλαγές στο σκορ στο ξεκίνημά του με τον Ρίβερς, όμως, να κάνει το 70-65 στο 32' και ο Γιάνκοβιτς το 76-67 δύο λεπτά αργότερα. Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση, έδειξε κυριαρχία και επικράτησε με τελικό σκορ 86-80.