ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 March, 2022 - 19:58

Categories: 

Είχε… Όσιμεν η Νάπολι

Με τον Βίκτορ Όσιμεν να σκοράρει δύο γκολ για δεύτερη σερί αγωνιστική, η Νάπολι έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε 2-1 της Ουντινέζε στο "Ντιέγκο Μαραντόνα", για να πιάσει στην κορυφή την Μίλαν έστω και με ματς περισσότερο.

 

 

Η εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Μίλαν (0-1 με το γκολ του Ζιρού) πλήγωσε την Νάπολι όμως δεν την έριξε νοκ-άουτ στο καναβάτσο, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να μετράει δύο διαδοχικά τρίποντα έκτοτε και να δείχνει ικανή να σταθεί εκ νέου στα πόδια της και να κυνηγήσει το σκουντέτο με όλες τις δυνάμεις της με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Serie A.

 

Ηγέτης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Βίκτορ Όσιμεν που έχει πετύχει και τα τέσσερα τελευταία γκολ της ομάδας του. Την περασμένη Κυριακή σκόραρε δις για τη νίκη στο "Μπεντεγκόντι" επί της Βερόνα ενώ το απόγευμα του Σαββάτου (19/3) χτύπησε ξανά με άλλα δύο γκολ, αυτή τη φορά για να υπογράψει τη σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο μέρος και το 2-1 επί της Ουντινέζε, για την οποία δεν έφτανε το γκολ του Ντεουλοφέου στο πρώτο μέρος.