ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 January, 2022 - 16:55

Categories: 

Εκτός δράσης ο Ανγκόλα με πρόβλημα στην καρδιά

Προέκυψε νέο σοκ για την ΑΕΚ με τον Μπράιαν Ανγκόλα. Ο Κολομβιανός γκαρντ/φόργουορντ παραπονέθηκε για αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά. Ο Κολομβιανός ήταν ένας από τους παίκτες που είχε νοσήσει με κορωνοϊό τις προηγούμενες εβδομάδες, χωρίς να είναι σίγουρο ότι αυτά τα δύο συνδέονται.

Σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει γνωστά, δεν τίθεται θέμα για την υγεία του Κολομβιανού, ενώ αν όλα κυλήσουν ομαλά θα μπορέσει κάποια στιγμή να επιστρέψει στα παρκέ. Προς το παρόν ωστόσο έχει τεθεί εκτός δράσης επ' αόριστον, αφού πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να επανέλθει κάποια στιγμή στα παρκέ.

 

Όπως γίνεται σαφές, όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ βρίσκεται σε σοκ, αφού είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τον θάνατο του Στέβαν Γέλοβατς στα 32 του μόλις χρόνια λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια προπόνησης