ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 June, 2022 - 21:26

Ενίσχυση με την Νίγκρο για την ΑΕΚ

 

Στην ομάδα πόλο γυναικών της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Ντιβίνα Νίγκρο. Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης τερματοφύλακα για τον επόμενο χρόνο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει προφορικά εδώ και μερικές μέρες και την Ελληνοιταλίδα άσο να ενισχύει τις «κιτρινόμαυρες» στην προσπάθεια διάκρισης και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

 «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ντιβίνα Νίγκρο. Η 24χρονη τερματοφύλακας, που θα αγωνίζεται ως Ελληνίδα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Ντιβίνα Νίγκρο ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2012 με το σκουφάκι της Κοζέντσα, όπου αγωνίστηκε έως το 2016, κατακτώντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για την Πεσκάρα, ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από την ομάδα του Μιλάνο, επίσης ομάδες της Α1.

Το 2018, ‘μετακόμισε’ στη Βερόνα, όπου για τρία χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας, κατακτώντας την έξοδο στη Euro League, λαμβάνοντας εμπειρίες και από τις διεθνείς διοργανώσεις.

 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιλ, με την οποία αγωνίστηκε και στη Euro League».