ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2022 - 16:22

Categories: 

Εξοργισμένος Χουανκάρ για την κόκκινη κάρτα: «Πάντα απέναντι σε όλα»

 

Στο 80′ λεπτό στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός -για μία ακόμη φορά- η διαιτησία βάλθηκε να μας…τρελάνει. Ο Χουάνκαρ, ενώ έβγαινε στην κόντρα ο Περέα, τον ακούμπησε χωρίς να έχει πρόθεση. Ο διαιτητής της αναμέτρησης χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε την κόκκινη στον Ισπανό εξαντλώντας την αυστηρότητα του.

 

 

Έγινε κι αυτό… Πάντα κάτι γίνεται. Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Χουάνκαρ ήταν άκρως αδικαιολόγητη. Δεν έκανε κάτι που να επιτρέπει στον διαιτητή να τον τιμωρήσει τόσο αυστηρά. Ο ρέφερι δεν το πολυσκέφτηκε.Ούτε αν ήταν πάνω στη φάση. Ούτε το VAR άλλαξε κάτι. Ο Ούγγρος διαιτητής, Βαντ Ίστβαν, και οι συνεργάτες του θέλησαν να πρωταγωνιστήσουν.

 

Η μεγάλη ζημιά ωστόσο θα λάβει μέρος στο παιχνίδι της επόμενης βδομάδας. Οι «πράσινοι» θα αναγκαστούν να παραταχθούν χωρίς τον Ισπανό μπακ κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτή η απόφαση του διαιτητή έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ, η οποία αναφέρθηκε άμεσα στην απόφαση του διαιτητή.

 

 

Ο πρωταγωνιστής αυτής της αδικίας ,Χουάνκαρ, βγήκε και μίλησε εξαγριωμένος στα social media. Mε ένα Instagram story, ο Ισπανός μπακ, ανέφερε “Πάντα απέναντι σε όλα” και δείχνοντας μία φωτογραφία από την χθεσινή αντίδραση του στην κόκκινη κάρτα.