ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2022 - 18:46

Categories: 

Επέστρεψε ο Τσιλούλης στη Λαμία

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η χάραξη του μεταγραφικού σχεδιαμσούς τη Λαμία

Κι αυτό γιατί, η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Τσιλούλη, για την επιστροφή του 27χρονου εξτρέμ σε αυτήν. Θυμίζουμε ότι η Λαμία έχει ήδη αποκτήσει τους Τόμας Ντε Βινσέντι και Πέτρο Γιακουμάκη, ενώ παράλληλα έχει ανανεώσει τη συνεργασία της και με τους Γιώργο Σαραμαντά, Μπόγιαν Σαράνοφ, Νίκο Τσούκαλο, Ντάνιελ Αντέντζο και Κώστα Προβυδάκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Σωτήρη Τσιλούλη στην ομάδα. Ο 27χρονος (14.02.1995) μεσοεπιθετικός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν στο παρελθόν ξανά παίκτης της Λαμίας, στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 στη Football League. Στη Super League έχει συνολικά 101 συμμετοχές με 11 γκολ.

O Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έχει ακόμη παίξει στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικό Σερρών και Δωτιέα Αγιάς.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!