ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 May, 2022 - 15:33

Categories: 

Επιστρέφει στην 12άδα του Ολυμπιακού ο Χασάν Μάρτιν

Μία πολύ σημαντική επιστροφή πρόκειτια να έχει στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός στον κομβικό πέμπτο προημιτελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στην Μονακό. Για τον Χασάν Μάρτιν ο λόγος,. Ο Αμερικανός φόργουορντ σέντερ και ιδιαίτερα καταλυτικό στη φετινή ξέφρενη πορεία των «ερυθρόλευκων στην Ευρωλίγκα δείχνει να ξεπερνά την περιπέτεια με τον τραυματισμό του.

Η απουσία του Χασάν Μάρτιν είχε σαφές αγωνιστικό κόστος στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αναγκάζοντάς τον είτε να αφήνει περισσότερο χρόνο στο παρκέ τον Φαλ είτε να προσπαθεί να καλύψει το κενό ανεβάζοντας τον Ζαν Σαρλ στο «5». Με τον Γάλλο φόργουορντ πάντως να δείχνει … έξω από τα νερά του και να μην μπορεί να βοηθήσει όπως θα μπορούσε σε αυτή την σειρά των τεσσάρων προηγούμενων αναμετρήσεων.

Ο Μάρτιν προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά μετά από αρκετές μέρες και κατά πάσα πιθανότητα η σημερινή προπόνηση θα είναι αυτή που θα δώσει τη δυνατότητα στον τεχνικό του Ολυμπιακού να πάρει οριστική απόφαση για το αν – και πόσο – θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμερικανού σέντερ. Σύμφωνα πάντως με τα τωρινά δεδομένα, οι πιθανότητες γέρνουν με το μέρος του παίκτη που λογικά θα βρεθεί στην 12άδα για πρώτη φορά σε αυτή τη σειρά και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.