ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 September, 2022 - 21:43

Categories: 

Εφιάλτης για τον Ολυμπιακό!

Τις κάκιστες εμφανίσεις του στο EuropaLeague συνέχισε ο Ολυμπιακός κι αποδείχθηκε εύκολη λεία για την Φράιμπουργκ.

Οι Γερμανοί παρουσιάζοντας ένα αξιοθαύμαστο σύνολο, έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και συνέτριψαν τους «ερυθρόλευκους» με 3-0, παρουσία του νέου τους σπουδαίου αποκτήματος Χάμες Ροντρίγκες,  που βρέθηκε στις εξέδρες.

Οι Πειραιώτες μετά και την ήττα τους στη πρεμιέρα από την Ναντ με 2-1 έμειναν στην ουρά του ομίλου χωρίς βαθμό και πλέον  οι επερχόμενες αναμετρήσεις με την Καραμπάγκ (σ.σ. η οποία την ίδια ώρα επικράτησε της Ναντ στο άλλο ματς του ομίλου) που θα ακολουθήσουν μετά τη διακοπή, θα κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν.

Η Φράιμπουργκ μπήκε από το ξεκίνημα με άγριες διαθέσεις και μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ με τον κεφαλιά του Χέφλερ, που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

 Οι φιλοξενούμενοι αφού στο 13’ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Γκρέγκοριτς που σούταρε ελάχιστα άουτ και στο 21’ το σουτ του Κιέρεχ εξουδετερώθηκε από τον Βατσλίκ, στο 26’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Οι Κιέρεχ και Γκρέγκοριτς εξέθεσαν την άμυνα του Ολυμπιακού, με τον δεύτερο να γράφει το 0-2.

Ο Ολυμπιακός στο 39’ έχασε σπουδαία ευκαιρία με το πλασέ του Χουάνγκ Ουί – Τζο να αποκρούεται, ωστόσο, η Φράιμπουργκ ήταν αυτή που έφτασε στο 0-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γκρέγκοριτς στο 52’.