ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 May, 2022 - 18:20

Categories: 

Η Γουέστ Χαμ έβαλε σε μπελάδες την Μάντσεστερ Σίτι (2-2)

 

Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά έχασε την ευκαιρία να αγκαλιάσει τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τον Μπόουεν να την σοκάρει δις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκε την απάντηση στο δεύτερο μέρος και γλίτωσε την ήττα (2-2).

Η Σίτι θα μπορούσε να κάνει ακόμη και την απόλυτη ανατροπή, αλλά ο Μαχρέζ έχασε πέναλτι λίγο πριν το φινάλε και πλέον η τελευταία αγωνιστική της Premier League θα είναι θρίλερ, εφόσον η Λίβερπουλ νικήσει το παιχνίδι της με τη Σαουθάμπτον και μειώσει την απόσταση από την κορυφή στον έναν βαθμό.

 

 

Στα του ματς, η Σίτι είδε τον Μπόουεν όχι μια αλλά δυο φορές να παραβιάζει την εστία της και να την... παγώνει. Διότι άνοιξε το σκορ στην πρώτη τελική της Γουέστ Χαμ στο 24ο λεπτό, με τους συμπαίκτες του στη συνέχεια να παίζουν φουλ άμυνα στο μισό γήπεδο. Ο ίδιος παίκτης, μάλιστα, στο φινάλε του πρώτου μέρους χτύπησε ξανά για τον απόλυτο αιφνιδιασμό της Σίτι, αφού στο 45ο λεπτό έκανε δυο τα τέρματα των Λονδρέζων.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καλούνταν να βγάλει αντίδραση εφόσον δεν ήθελε να βρεθεί προ εκπλήξεως και να... δώσει το πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ. Όπως και έγινε. Ο Γκρίλις μείωσε άμεσα και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, με τη Σίτι να πιέζει ασφυκτικά για την ισοφάριση. Αυτή η πίεση έφερε αποτέλεσμα αφού άθελά του ο Τσουφάλ σκόραρε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2 στο 69'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν όλο τον χρόνο για να βρουν και τρίτο γκολ και λίγο έλειψε να το καταφέρουν, αλλά ο Μαχρέζ δεν εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του στο 87' με το 2-2 να μένει ως το φινάλε.

Πλέον, η Σίτι θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λίβερπουλ (εφόσον αυτή νικήσει την Σαουθάμπτον) την τελευταία αγωνιστική όπου υποδέχεται την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.