ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

14 April, 2022 - 02:33

Categories: 

Η ιστορική ρεβάνς του ΠΑΟΚ στην COSMOTE TV, έρχεται το Novacinema FAST & FURIOUS!

Ο ΠΑΟΚ δίνει ραντεβού με την ιστορία αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Μαρσέιγ για πρόκριση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT την προσπάθειά του για ένα «εισιτήριο», που διεκδικεί για πρώτη φορά στη μακροχρόνια πορεία του.  

 

 

Η ήττα 2-1 στη Γαλλία αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς της Τούμπας, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14/4 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 2HD). Εκεί, θα βρίσκονται οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, Μιχάλης Τσόχος, Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας και Πάρης Τσελεπίδης για να μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από τη μεγάλη μάχη της ελληνικής ομάδας.

 

 

 

Η βραδιά θα ξεκινήσει στα κανάλια COSMOTE SPORT από τις 19.00 με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι οποίοι θα κάνουν τις πρώτες συνδέσεις με την Τούμπα, αλλά και με τα υπόλοιπα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης. Στις 21.00 θα ακολουθήσει το «UEFA Europa Conference League Show Pregame» (COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV), το οποίο θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ, με συνεχή ροή ειδήσεων, ζωντανές συνεντεύξεις, αναλύσεις και τις επιλογές των δύο προπονητών.

 

 

 

Τα υπόλοιπα 3 «εισιτήρια» για την ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League θα διεκδικήσουν τα ζευγάρια Αϊντχόφεν-Λέστερ (19.45, COSMOTE SPORT 5HD), Ρόμα-Μπόντο Γκλιμτ (22.00, COSMOTE SPORT 8HD) και Σλάβια Πράγας-Φέγενορντ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD).

 

 

 

Την ίδια μέρα οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαύσουν όλους τους αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League. Στις 19.45 η Αταλάντα θα υποδεχθεί τη Λειψία (COSMOTE SPORT 4HD), ενώ στις 22.00 θα δοθεί η σέντρα για τα ματς Μπαρτσελόνα-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K), Λιόν-Γουέστ Χαμ (COSMOTE SPORT 6HD) και Ρέιντζερς-Μπράγκα (COSMOTE SPORT 7HD).

 

 

 

Μετά τη λήξη των αναμετρήσεων η εκπομπή «European Football Show» θα επιστρέψει με τα highlights της ημέρας και την ανάλυσή τους (Παρασκευή 15/4, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Οι συνδρομητές θα έχουν, όπως πάντα, και την επιλογή να συνδεθούν με όλα τα γήπεδα, την στιγμή των εξελίξεων, μέσω της εκπομπής «European Football Λεπτό προς Λεπτό», που θα αρχίσει στις 19.45 στο COSMOTE SPORT 1HD.

 

 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 14/4.

 

 

 

UEFA Europa League

 

 

 

Αγώνας Ώρα Κανάλι

Αταλάντα-Λειψία 19.45 COSMOTE SPORT 4HD

Μπαρτσελόνα -Άιντραχτ Φρανκφούρτης 22.00 COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K

Λιόν-Γουέστ Χαμ 22.00 COSMOTE SPORT 6HD

Ρέιντζερς-Μπράγκα 22.00 COSMOTE SPORT 7HD

 

 

UEFA Europa Conference League

 

 

 

Αγώνας Ώρα Κανάλι

Αϊντχόφεν-Λέστερ 19.45 COSMOTE SPORT 5HD

ΠΑΟΚ- Μαρσέιγ 22.00 COSMOTE SPORT 2HD

Ρόμα-Μπόντο Γκλιμτ 22.00 COSMOTE SPORT 8HD

Σλάβια Πράγας-Φέγενορντ 22.00 COSMOTE SPORT 9HD

 

Γεμάτο ταχύτητα και αδρεναλίνη Novacinema FAST & FURIOUS

 

Η Nova ανεβάζει ταχύτητα και με αδρεναλίνη που ξεπερνά το όρια βάζει τους συνδρομητές της στη θέση του οδηγού προκειμένου να απολαύσουν συναρπαστικό κινηματογραφικό θέαμα με το «Fast & Furious»! Από τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου έως το Σάββατο 30 Απριλίου, τα απόλυτα… γκάζια θα μαρσάρουν μέσα από το κανάλι Novacinema FAST & FURIOUS και όλες τις ταινίες, συμπεριλαμβανομένης και της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της πιο πρόσφατης ταινίας του, «F9: The Fast Saga».  Κάθε μέρα θα προβάλλονται τρεις ταινίες back-to-back, αφιερώματα, πλούσιο υλικό από τα παρασκήνια και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

To franchise του Fast & Furious από την Universal Studio και μέσα από το pop up κανάλι περιλαμβάνει όλους τους πρωταγωνιστές Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jason Statham, Eva Mendes, ενώ στη μεγάλη πρεμιέρα «F9: THE FAST SAGA» της Κυριακής 17/4 (22:00) στο Novacinema1 οι Vin Diesel, Charlize Theron, John Cena έρχονται να καθηλώσουν!​ Η ήσυχη ζωή του Ντομ και της Λέτι, και του μικρού τους γιου, βρίσκεται σε κίνδυνο όταν το παρελθόν εμφανίζεται μπροστά τους, στο πρόσωπο ενός επικίνδυνου οδηγού που αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα.

Απολαύστε το Fast and the Furious στην ΕΟΝ, τη νέα πλατφόρμα της Nova, με δυνατότητα Catch up 7 ημερών, αλλά και On Demand στον ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο «Novacinema Fast & Furious».

Τα εν οίκω...

ΕΣΗΕΑ: Οικονομικό βοήθημα για το Πάσχα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να δοθούν και φέτος οικονομικά βοηθήματα για τα άνεργα, τα εν επισχέσει μέλη της Ενώσεως και τα ανήλικα τέκνα των αποβιωσάντων μελών, ενόψει των εορτών των Πάσχα.

 

Ακολούθως, παρατίθενται οι δικαιούχοι, τα ποσά των βοηθημάτων, οι προϋποθέσεις και ο τρόπος λήψης των βοηθημάτων.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΝ ΕΠΙΣΧΕΣΕΙ ΜΕΛΗ

 

Α) ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

 

Α) Βοήθημα 250,00 ευρώ, πλέον 50,00 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί, θα λάβουν:

 

Συνάδελφοι, οι οποίοι είναι άνεργοι ή σε επίσχεση, με ετήσιο ατομικό εισόδημα έως 6.000,00 ευρώ ΚΑΙ ετήσιο οικογενειακό εισόδημα (για τις περιπτώσεις που υπάρχει εισόδημα συζύγου), έως 10.000,00 ευρώ, πλέον 1.000,00 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί.

 

Επιπλέον, τα ανήλικα παιδιά των δικαιούχων θα λάβουν από μια διατακτική 25,00 ευρώ για την αγορά σχολικών ειδών, βιβλίων ή παιχνιδιών.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη οικονομικής βοήθειας είναι η ενεργή σύνδεση του αιτούντος με το σωματείο, δηλαδή να έχει ανανεώσει την ταυτότητα μέλους.

 

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από εκκαθαριστικό σημείωμα του φορολογικού έτους 2020 ή/και 2021 (εφόσον έχει υποβληθεί στην αρμόδια ΔΟΥ και δεν έχει κατατεθεί στις υπηρεσίες μας) και την τελευταία εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ (εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2021).

 

Β) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ:

 

 Όσοι άνεργοι λαμβάνουν από τον ασφαλιστικό τους φορέα επίδομα ανεργίας ή επίσχεσης.

 

Άνεργοι που απολύθηκαν πρόσφατα και δικαιούνται να λάβουν δώρο Πάσχα από τον εργοδότη τους.

Άνεργοι που απολύθηκαν και έλαβαν ή λαμβάνουν αποζημίωση απόλυσης.

Όσοι συνάδελφοι έχουν στην κυριότητά τους ακίνητη περιουσία συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 150.000,00 ευρώ.

Όσοι συνάδελφοι έχουν λάβει συνολικά άνω των 5.000,00 ευρώ, υπό μορφή τακτικών βοηθημάτων ή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν επιστρέψει ποσά που έχουν λάβει στο παρελθόν ως προσωρινή διευκόλυνση ή έχουν λάβει βοηθήματα έχοντας υποβάλει ανακριβείς υπεύθυνες δηλώσεις για τα εισοδήματά τους.

Όσοι συνάδελφοι βρίσκονται σε μακροχρόνια επίσχεση εργασίας και εργάζονται σε άλλον εργοδότη ή αυτοαπασχολούνται.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν πληρώσει τις συνδρομές την τελευταία δεκαετία.

Τα μέλη που λαμβάνουν σύνταξη άγαμης θυγατέρας.

Τα μέλη που είναι μόνιμοι κάτοικοι του εξωτερικού.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

 

Χορηγείται βοήθημα, 250,00 ευρώ σε κάθε ανήλικο παιδί αποβιώσαντος μέλους της ΕΣΗΕΑ, για τις εορτές του Πάσχα.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ:

 

Να ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ ο αποβιώσας γονιός.

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του εν ζωή γονιού και των δικαιούχων να μην υπερβαίνει τις 20.000,00 ευρώ, πλέον 1.000,00 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί.

Το βοήθημα για τον πρώτο χρόνο μετά τον θάνατο του μέλους, θα δίνεται ανεξάρτητα εάν το συνολικό οικογενειακό εισόδημα του αποβιώσαντος ξεπερνά το όριο των 20.000 ευρώ.

Να κατατίθενται από τον επιζώντα σύζυγο όλα τα δικαιολογητικά (αίτηση, εκκαθαριστικό σημείωμα, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού και ΙΒΑΝ τέκνου).

Το βοήθημα αυτό θα δίδεται και στο θετό και αναγνωρισμένο τέκνο του αποβιώσαντος γονέα υπό τις ίδιες ως άνω προϋποθέσεις.

                                                                                     

 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ:

 

Όλοι οι άνεργοι θα πρέπει να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ (πατήστε τον σύνδεσμο) στο Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υλοποίησης Προγραμμάτων, στο anergia@esiea.gr .

 

Όλα τα εν επισχέσει μέλη θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στις Οικονομικές Υπηρεσίες, στο logistirio@esiea.gr.

 

Για λόγους προστασίας από την πανδημία, οι αιτήσεις θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

 

Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά), λήγει την Τρίτη, 26 Απριλίου 2021.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Έχετε μια μπάντα με τους φίλους σας που παίζει οποιοδήποτε είδος μουσικής; Από rock, funk, garage, μέχρι παραδοσιακά, ρεμπέτικα ή trap και hip hop; Είστε μαθητές γυμνασίου, λυκείου ή νέοι μέχρι 18 ετών; Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα; Στείλτε ένα μουσικό demo και μπείτε στην ΕΡΤ «Με τις μπάντες» για να κάνετε την πρώτη σας επαγγελματική ηχογράφηση.

 

 

 

Η ΕΡΤ με το Tμήμα του Nεανικού της προγράμματoς, ανοίγει τα στούντιο της σε νεανικά συγκροτήματα για να κάνουν εντελώς δωρεάν την πρώτη τους βιντεοσκοπημένη, επαγγελματική ηχογράφηση. Στόχος; Η ανάδειξη των νέων μουσικών σχημάτων που δημιουργούνται καθημερινά σε σχολεία, (γυμνάσια, λύκεια, μουσικά σχολεία, κ.λπ), είτε μέσα από τις δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, είτε και μέσα από διασκευές αγαπημένων τους τραγουδιών.

 

Οι καλύτερες μπάντες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από στελέχη της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου της ΕΡΤ και αυτές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρώτη τους επαγγελματική ηχογράφηση στα στούντιο ηχογραφήσεων της ΕΡΤ, αλλά και βιντεοσκόπηση του performance τους (video clip) η οποία θα ανέβει στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

 

Tα μουσικά συγκροτήματα, που δεν πρέπει να έχουν επαγγελματική δραστηριότητα, μπορούν να αποστείλουν το υλικό τους από τις 13 Απριλίου 2022.

 

Στείλτε το υλικό σας αποκλειστικά στο email: metismpantes@ert.gr με τη μορφή αρχείου demo ή σχετικού συνδέσμου που θα περιλαμβάνει το υλικό, ηχητικό ή οπτικό και ελάτε στην ΕΡΤ «Με τις μπάντες».

 

Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο ert.gr, 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Η πρόταση με βάση τα στοιχεία  εταιρείας Corn Ferry έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις  σχετικά αύξησης των αποδοχών μόνο των ανώτερων και ανώτατων στελεχών της ΕΡΤ. Το βασικό της μειονέκτημα είναι πως εγκρίνει αμοιβές στα στελέχη, χωρίς να υπάρχει καμία αξιολόγησή τους ή επαρκής αιτιολόγηση για τα χρήματα που θα πρέπει να λαμβάνουν, αν για παράδειγμα έχουν πετύχει στόχους που έχουν τεθεί. Αντιθέτως η πρόταση δεν δίνει κανένα κίνητρο στους υπόλοιπους εργαζόμενους με αποτελέσμα να τους θέτει σε δεύτερη μοίρα...

- «Οι 100» Ώρα να τα πούμε! Το νέο, διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show – τηλεπαιχνίδι, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάνει πρεμιέρα στη late night ζώνη του Star την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 23:30! Παρουσιαστής ο πολυτάλαντος, αγαπημένος stand up comedian και σεναριογράφος, Λάμπρος Φισφής, ο οποίος θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις «παίκτες» celebrities...

-Ραδιοφωνικά, η μάχη του ΠΑΟΚ θα καλυφθεί ως εξής: - O Γ. Βοιτσίδης θα κάνειτην περιγραφή στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Δ. Τζομπαρτζόγλου για τον BWIN ΣΠΟΡ FM, ο Δ. Πιετρίδης για τον OVER FM, ο Γ. Καστάνης για τον REAL FM...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com