ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 March, 2022 - 20:45

Categories: 

Η Κάντιθ … προσγείωσε ανώμαλα την Βιγιαρεάλ

 

Τα… μεθεόρτια της Βιγιαρεάλ. Η Κάντιθ επικράτησε 1-0 του «κίτρινου υποβρυχιού», το οποίο έμεινε στο… Τορίνο. Όπου πέτυχε μεγάλη πρόκριση την περασμένη Τετάρτη με το 3-0 επί της Γιουβέντους, με το οποίο σφράγισε πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Σέρχιο «χτύπησε» στο 90ο λεπτό με γκολ του Σομπρίνο, εκμεταλλευόμενος με προβολή το γύρισμα του Λούκας Πέρεθ. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν στη βαθμολογία τη Μαγιόρκα και ανέβηκαν στη 17η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στη 7η με 45 βαθμούς και είναι στο -2 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Όλα στα ίσα στο Βίγκο. Η Θέλτα κατάφερε να περιορίσει την Μπέτις και σε ένα ισορροπημένο ματς, δικαιολογημένα ήρθε το 0-0. Από δύο καλές στιγμές με Χουάνμι και Άσπας είχαν οι δύο ομάδες. Παρά την απώλειά τους οι Ανδαλουσιάνοι έμειναν στην 5η θέση με 50 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι είναι 11οι με 36 πόντους.