ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 September, 2022 - 18:11

Categories: 

Η κλήρωση της Super League 2

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Super League 2 για τη σεζόν 2022/2023, στο οποίο θα συμμετέχουν 30 ομάδες σε δύο ομίλους (Βόρειος, Νότιος). Εκκρεμεί μια θέση από ομάδα της Γ' Εθνικής.

Η αλλαγή που έγινε στη φετινή σεζόν, είναι ότι πλέον ο Ολυμπιακός Β’ θα αγωνίζεται στον Νότιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό Β’, να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του στον Βόρειο όμιλο.

Το πρώτο εμπόδιο για την ομάδα της Βέροιας που την περασμένη σεζόν έφτασε μια ανάσα από την άνοδο, είναι ο ΠΑΟΚ Β' εντός έδρας, ενώ η 2η της βαθμολογίας του Βόρειου ομίλου Λάρισα θα υποδεχτεί την ομάδα που θα προκύψει από την Γ' Εθνική. Στον Νότιο όμιλο η Καλλιθέα που τερμάτισε στη 2η θέση την περασμένη σεζόν, θα ξεκινήσει με ρεπό τις υποχρεώσεις της, ενώ η 3η Καλαμάτα θα υποδεχτεί εντός έδρας τον Ηρόδοτο.

Από τη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης θα κάνει πρεμιέρα η ΑΕΚ, ενώ το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στην «Ένωση» και στον Ολυμπιακό Β΄ είναι προγραμματισμένη για την 11η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν μέχρι την Κρήτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να αντιμετωπίσει την Επισκοπή.

Στον Βόρειο όμιλο ο Παναθηναϊκός Β' θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Λάρισας για την 1η αγωνιστική, ενώ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β έχει προγραμματιστεί για την 14η αγωνιστική.

 

Η ανακοίνωση της Super League 2:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου οι ομάδες ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην ΕΡΤ και στις αποφάσεις της ΕΕΑ.

Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, για τις 16 Οκτωβρίου 2022.

Ακολούθησε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Το πρόγραμμα που προέκυψε θα το βρείτε στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας μας».

 

Αναλυτικά οι ομάδες ανά όμιλο για τη σεζόν 2022/2023:

Βόρειος Όμιλος: Απόλλων Λάρισας, Ξάνθη, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, ΠΟΤ Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, εκπρόσωπος Γ’ Εθνικής

Νότιος Όμιλος: Χανιά, Εργοτέλης, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική.