ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

27 March, 2022 - 14:42

Categories: 

Η λαμπερή βραδιά των OSCARS® και φέτος αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η 94η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS πλησιάζει και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν για μία ακόμη χρονιά ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. 

Πριν από την έναρξη της τελετής, οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία προγνωστικά, μέσα από την ειδική εκπομπή «OSCARS’ Night» (Κυριακή 27/3, 23.00) με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Μαζί του στο στούντιο της COSMOTE TV θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» και κριτικός κινηματογράφου, Λουκάς Κατσίκας, καθώς και καλεσμένοι για να σχολιάσουν τις υποψηφιότητες και να κάνουν προβλέψεις για τους νικητές. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE CINEMA 1HD και ταυτόχρονα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV. 

Παράλληλα, από τις 23.30, μέσα από το pop up κανάλι, COSMOTE CINEMA OSCARS, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν πριν από την έναρξη της τελετής, στο κόκκινο χαλί του του Dolby Theater, σε σχολιασμό της Χριστίνας Μπίθα.

Στις 03.00 (ξημερώματα Δευτέρας 28/3, COSMOTE CINEMA 1HD) θα ξεκινήσει η τελετή απονομής με ελληνικό σχολιασμό από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Λουκά Κατσίκα.

Οι φαν των βραβείων OSCARS θα απολαύσουν την ξεχωριστή βραδιά και με υπότιτλους τη Δευτέρα 28/3 από τις 18.45 , στο COSMOTE CINEMA 1HD.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Μετά από πολλά χρόνια, η Cosmote TV θα προβάλλει την βραδιά των βραβείων Όσκαρ, χωρίς τον σχολιασμό του Γιώργου Σατσίδη από το Λ.Α...

-Και αυτό εγινε διότι υπάρχουν ακόμα περιορισμοι για τα ταξίδια στις ΗΠΑ λόγω Covid...

-Kαλημέρα και το βράδυ τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com