ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 March, 2022 - 21:07

Categories: 

Η Μακάμπι είχε μεγαλύτερο κίνητρο και άλωσε το ΟΑΚΑ

Την εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι με 83-95 γνώρισε ο Παναθηναϊκός σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της Ευρωλίγκα. Η «ομάδα του Λαού» έγινε βασικός αντίπαλος της Αναντολού Εφές για την πέμπτη θέση της κατάταξης και, παράλληλα, κράτησε τους «πράσινους» στην τελευταία θέση..  

Με τον 16χρονο Μαντζούκα να παίρνει σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις και να δείχνει τρομερό μπασκετικό … θράσος, ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παρκέ και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου τον βρήκε να προηγείται 26-23. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε την Μακάμπι να … βομβαρδίζει από την περιφέρεια με τους Ρέινολντς, Έβανς,Ουίλμπεκιν και Νάναλι  μείωσε σε 37-36. Τρίποντα των Μαντζούκα και Παπαπέτρου έφεραν τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 43-38 στο 16’. Στη συνέχεια όμως το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη … ξέμεινε από επιθετικές λύσεις, την ώρα όπου οι Γουϊλιαμς, Νάναλι και Ρέινολντς  δημιουργώντας συνεχή ρήγματα και με ένα επί μέρους 3-17 για το 46-55 του ημιχρόνου. Οι Ισραηλινοί διατηρούσαν προβάδισμα ασφαλείας και στο 30’ ήταν μπροστά στο σκορ με 58-70 με τρίποντο του Ντιμπαρτολομέο. Από πλευράς Παναθηναϊκού οι Παπαπέτρου, Μέικον και Παπαγιάννης προσπαθούσαν κατά κύριο λόγο να κρατήσουν κοντά στο σκορ τους «πράσινους».

Η ομάδα του Πρίφτη επιχείρησε την ύστατη προσπάθεια και με τρίποντα των Μέιοκον – Νέντοβιτς πλησίασε 77-83 στο 36’, αλλά ένα τρίποντο – μαχαιριά του Γουίλιαμς έγραψε το 77-86 αι κάπου εκεί εξανεμίστηκε η κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για επιστροφή στο ματς

 Τα δεκάλεπτα: 26-23, 46-55, 58-70, 83-95.