ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

29 April, 2022 - 17:28

Categories: 

Η Πυλαία άφησε εκτός τελικών τον ΠΑΟΚ

Την πρόκριση για πρώτη φορά στον τελικό του Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας πήρε η Πυλαία, μετά από την επικράτηση της με 26-23 κόντρα στον ΠΑΟΚ και έκανε την έκπληξη στον θεσμό. Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το δεύτερο ζευγάρι, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα το σκορ με την Πυλαία να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 4-2, στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Στην συνέχεια ήρθε η αντίδραση από τον «δικέφαλο του Βορρά», που κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (6-6), ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να βρίσκονται μπροστά με 11-8.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πυλαία άντεξε την πίεση που δέχτηκε από τον ΠΑΟΚ που μπήκε δυναμικά και να ανεβάσει την διαφορά στα πέντε τέρματα (16-11). Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, η ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη κατάφερε να φτάσει το σκορ στο 23-17.

Παρά την πίεση που δέχτηκε η Πυλαία κατάφερε να κρατήσει την διαφορά στα τρία τέρματα (23-20), η οποία παρέμεινε μέχρι το τέλος (26-23) και της έδωσε την παρθενική της πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.