ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 May, 2022 - 22:34

Categories: 

Η Σαμπντόρια «τάραξε» με … ντόρτια την Φιορεντίνα

 

Η Φιορεντίνα ήταν η ομάδα που είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια, αλλά δεν το έδειξε στο γήπεδο. Οι "Βιόλα" ήθελαν τη νίκη για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη όσον αφορά στην έξοδο στην Ευρώπη, αλλά γνώρισαν βαριά ήττα με σκορ 4-1 από τους Γενοβέζους.

Η Σαμπντόρια μπορεί να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, αλλά ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Στο 16' προηγήθηκε με τον Φεράρι και αυτό το γκολ φάνηκε να επηρεάζει αρκετά τους φιλοξενούμενους. Στο 30' ο Κουαλιαρέλα έκανε το 2-0 με τη Σαμπντόρια να παίρνει σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Γένοβας έπαιζε πολύ πιο ελεύθερα και στο 71' ο Θόρσμπι έκανε το 3-0 και ο Σαμπίρι στο 83' πέτυχε το 4-0. Η Φιορεντίνα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκονζάλες. Πλέον η Φιορεντίνα θα πρέπει να περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να μάθει αν θα παίξει στην Ευρώπη.