ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 August, 2022 - 18:26

Categories: 

Η φοβερή Μπράιτον χάλασε το ντεμπούτο του Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γ.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  αφού γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Μπράιτον στο Ολντ Τράφορντ» , έχοντας στον πάγκο για 52 λεπτά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μπήκε με το … αριστερό στο νέο πρωτάθλημα της Premier League.

 

Δεν είχε μεγάλες αλλαγές στην εικόνα της σε σχέση με την περασμένη σεζόν η ομάδα του Ολλανδού, αλλά θα μπορουσε τουλάχιστον να σώσει τον βαθμό αν οι παίκτες της είχαν καλύτερα τελειώματα.

 

 

 

Η Μπράιτον έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, σοκάροντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο Γκρος στο 30’ και στο 39’ πέτυχε τα δυο τέρματα για τους φιλοξενούμενους τιμωρώντας την κακή αμυντική συμπεριφορά τους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μπαίνει στο ματς ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μακ Άλιστερ στο 68ο λεπτό έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του με τη Γιουνάιτεντ να μειώνει σε 2-1. Η παρουσία του «CR7» δεν άλλαξε και πολλά στο ματς, με τους «κόκκινους διαβόλους» να απειλούν μεν, αλλά να μην μπορούν να μετουσιώσουν από την άλλη σε κάποιο γκολ τις ευκαιρίες τους και να ξεκινούν... στραβά στην εποχή του Τεν Χάαγκ.

Από την άλλη, η Λέστερ κόλλησε στο 2-2 με την Μπρέντφορντ.

Με καλό ρυθμό κύλησε το πρώτο μέρος του αγώνα, με τον Καστάνιε στο 33’ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Λέστερ… αρκέστηκε σε αυτό το γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Ο Ντιούσμπερι-Χολ στο 46’ έκανε το 2-0, με την Μπρέντφορντ να μειώνει σε 2-1 στο 62’ με τον Τόνεϊ. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο πριν το φινάλε με τέρμα του Ντα Σίλβα.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (5/8)

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ 0-2

(20' Μαρτινέλι, 85' αυτ. Γκουέχι)

Σάββατο (6/8)

Φούλαμ-Λίβερπουλ 2-2

(32’, 72’ πέν. Μίτροβιτς – 64’ Νούνιες, 80’ Σαλάχ)

 

Λιντς-Γουλβς 2-1

(24’ Ροντρίγκο, 74’ αυτ. Αΐτ Νουρί - 6’ Ποντένσε)

Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 2-0

(3’ Λέρμα, 80’ Μουρ)

Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

(58’ Σερ, 78’ Γουίλσον)

Τότεναμ-Σαουθάμπτον 4-1

(21’ Σεσενιόν, 31’ Ντάιερ, 61’ αυτ. Σαλισού, 63’ Κουλουσέφσκι - 12’ Γουόρντ-Πράουζ)

Έβερτον-Τσέλσι 0-1

(45'+9' πέν. Ζορζίνιο)