ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

4 June, 2022 - 02:12

Categories: 

Η COSMOTE TV «ταξιδεύει» στη Μεσόγειο για MotoGP και WRC, ποδοσφαιρική πανδαισία το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου στον Alpha και εισβολή στην ΕΡΤ!

«Ταξίδι στη Μεσόγειο» κάνει αυτό το τριήμερο η COSMOTE TV, με τους συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT τα πρωταθλήματα MotoGP και WRC, σε Βαρκελώνη και Σαρδηνία αντίστοιχα. Όλες οι διαδρομές στις πίστες και τους χωματόδρομους θα μεταδοθούν από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

 

Πλούσιο ρεπορτάζ από τα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τις καλύτερες στιγμές των διαδρομών του τριημέρου, θα μεταδοθεί από τη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV και την εκπομπή “Grand Prix” την Κυριακή 5/6 στις 19.30 στο COSMOTE SPORT 5HD.

 

«Μάχες» στην πίστα της Βαρκελώνης για το MotoGP

Στην πίστα της Βαρκελώνης θα διεξαχθεί ο 9ος αγώνας του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP. Το MotoGP Gran Premi Monster Energy de Catalunya έχει στο επίκεντρο τον Φάμπιο Κουαρταραρό, ο οποίος προηγείται στην κατάταξη των οδηγών με μόλις 8 βαθμούς από τον Αλέις Εσπαργκαρό, με τον Ένεα Μπαστιανίνι να απειλεί δυναμικά. Όλη η δράση για το ποιος οδηγός θα δει πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού θα ξεκινήσει την Παρασκευή 3/6, με τις ελεύθερες δοκιμές ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 5HD.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του MotoGP

 

Παρασκευή 3/6

  2ες ελεύθερες δοκιμές   15.05   COSMOTE SPORT 5HD

Σάββατο 4/6

  3ες ελεύθερες δοκιμές   10.50    COSMOTE SPORT 5HD

  4ες ελεύθερες δοκιμές   14.25    COSMOTE SPORT 5HD

  Κατατακτήριες δοκιμές    15.05   COSMOTE SPORT 5HD

Κυριακή 5/6

  Warm Up    10.35   COSMOTE SPORT 5HD

  Αγώνας    14.30   COSMOTE SPORT 5HD  

WRC: Στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Σαρδηνίας

 

Στη Σαρδηνία συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Στις απαιτητικές ειδικές χωμάτινες διαδρομές, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Toyota, η οποία μετά τις 3 διαδοχικές της νίκες σε Σουηδία, Κροατία και Πορτογαλία θα εμφανιστεί στον 5ο αγώνα της σεζόν ως φαβορί. Οι μεταδόσεις του WRC Sardegna από το COSMOTE SPORT 8HD έχουν ως εξής.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα

 

Παρασκευή 3/6

  SS4 Terranova 2    10.45   COSMOTE SPORT 8HD

  SS5 Monte Di Ala e Budduso 2    11.45   COSMOTE SPORT 8HD

  SS8 Osilo – Tergu 2    18.45   COSMOTE SPORT 8HD

  SS9 Sedini – Castelsardo 2   19.30   COSMOTE SPORT 8HD  

Σάββατο 4/6

  SS11 Erula – Tula 1   09.45    COSMOTE SPORT 8HD

  SS12 Tempio Pausania 2   11.30    COSMOTE SPORT 8HD

  SS13 Erula – Tula 2    12.30   COSMOTE SPORT 8HD

Κυριακή 5/6

  SS19 Sassari – Argentiera 1    10.00   COSMOTE SPORT 8HD

  SS20 Cala Flumini 2    12.00   COSMOTE SPORT 8HD

  SS21 Sassari – Argentiera 2 Power Stage    13.00    COSMOTE SPORT 8HD

Ποδοσφαιρική πανδαισία το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου στον Alpha!

 

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 19:00, μη χάσετε την αναμέτρηση Ουγγαρία – Αγγλία σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και αμέσως μετά, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Ρενάτο Νταλ’Άρα της Μπολόνια, τον αγώνα Ιταλία – Γερμανία σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου.

 

Την Κυριακή 5 Ιουνίου η Κύπρος θα υποδεχθεί την Β. Ιρλανδία, αγώνα που θα περιγράψει ο Ισίδωρος Πρίντεζης στις 19:00 και στις 21:45 η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο στην Πρίστινα, σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

 

Μη χάσετε στις 21:00 την εκπομπή "Pre Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha" με τον Νίκο Κατσαρό και εκλεκτούς καλεσμένους, ρεπορτάζ και συνδέσεις με το γήπεδο και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης την εκπομπή "Post Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha" με πλούσιο ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

"Mπούκαρε" με το αμάξι του και με ρόπαλο στην ΕΡΤ!

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή όταν άγνωστος άνδρας εισέβαλε με ρόπαλο μέσα στο κτίριο.

H ανακοίνωση:

Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτήριο κρατώντας ένα ρόπαλο.

 

Προηγουμένως είχε προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία, η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό.

 

 

Σπίτι με το Mega: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δίνει το σύνθημα για ξέφρενο πάρτι

 

 

 Tο «Σπίτι με το MEGA» αποχαιρετά τη φετινή σεζόν και υποδέχεται το καλοκαίρι με το απόλυτο πάρτι.

 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δίνει τον ρυθμό με τα δικά του τραγούδια και παρουσιάζει μια κεφάτη βραδιά με αγαπημένους καλεσμένους αλλά και μία μεγάλη έκπληξη. Την επανένωση των ONE, του θρυλικού boy band που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική ποπ μουσική.

 

Στη σκηνή, για ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο, θα βρεθούν η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Ελένη Χατζίδου και οι Kings, με υπέροχα ντουέτα και τραγούδια που αγαπήσαμε. Special guest ο Θέμης Αδαμαντίδης. Συμμετέχει η Μαρία Θεοδότου.

 

Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε γνωστές επιτυχίες όπως «Σ΄ ένα τέταρτο», «Gimme», «Τώρα μου μιλάει», «Του Αιγαίου τα μπλουζ», «Τα χειρότερα», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» και πολλές ακόμα.

 

«Δώσαμε το σεβασμό που έπρεπε στην ελληνική μουσική»

Καθώς αύριο το «Σπίτι με το MEGA» μας αποχαιρετά για αυτό το καλοκαίρι, ο Δημήτρης Τσίγκος και ο Αντώνης Δημητριάδης αναφέρθηκαν στην αγάπη με την οποία το κοινό αγκάλιασε την εκπομπή.

 

«Αύριο έχουμε το κλείσιμο της εκπομπής για το καλοκαίρι», δήλωσε ο Δημήτρης Τσίγκος, σκηνοθέτης του «Σπίτι με το MEGA».

 

«Δώσαμε το σεβασμό που έπρεπε στην ελληνική μουσική, το χώρο, τον χρόνο αν εκφραστούν. Ήταν μία δύσκολη περίοδος εκείνη. Δεν τραγουδούσαν, ήταν όλα κλειστά και ξαφνικά πρόβες», δήλωσε ο Αντώνης Δημητριάδης, project manager του «Σπίτι με το MEGA».

 

Τόσο ο Αντώνης Δημητριάδης όσο και ο Δημήτρης Τσίγκος έστειλαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που έτρεχαν πίσω από το μουσικό πρότζεκτ.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στα ελληνικά νησιά και αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέπτονται το νησί των ποιητών, την πανέμορφη Λέσβο...

-Ο αγώνας της Εθνικής μας με τη Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League συγκέντρωσε 17,7% στο σύνολο και 15,6% στο 18-54, με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς να κατατάσσεται τέταρτο στο 24ωρο και τρίτο στο prime time...

-Με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) δεσμεύτηκαν το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου, εκδότη και αρχηγού πολιτικού κόμματος Γιώργου Τράγκα, τα οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις αποτιμώνται πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Κατά συνέπεια, «παγώνει» ουσιαστικά όλη η περιουσία του τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και σε περίπτωση κατά την οποία η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κακούργημα)...

-Ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος υπεύθυνος για τις εταιρίες Antenna TV, Makedonia TV και Antenna Studios...

-Ο δημοφιλής καλαθοσφαιριστής και προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης, καλεσμένος του Θέμη Ροδαμίτη, στο στούντιο της «Φωνή της Ελλάδας» και στην εκπομπή «Η δική μας πόλη», που θα μεταδοθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στις 12:00 ώρα Ελλάδας, μιλάει για το μπάσκετ στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην Αμερική και για τις σημαντικές στιγμές που έζησε στη μακρόχρονη διαδρομή του...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com