ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 May, 2022 - 12:56

Categories: 

Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για Ζάχαβι ο Ολυμπιακός

Τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής περιόδου έχουν ήδη ξεκινήσει να χαράσσουν στον Ολυμπιακό, εξετάζοντας κάθε αξιόλογη περίπτωση που υπάρχει στο ορίζοντα

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσουά Μοντέστο τάχθηκαν υπέρ των σοβαρών αλλά όχι των σαρωτικών αλλαγών στο ρόστερ, εμφανίζεται πληθώρα δημοσιευμάτων από το εξωτερικό σχετικά με μεταγραφικούς στόχος των Πειραιωτών.

Την ίδια στιγμή όλο και φουντώνουν τα σενάρια για τον Έραν Ζάχαβι που μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν.

Ο 35χρονος Ισραηλινός επιθετικός, είναι μεταγραφικός στόχος της Μποταφόγκο, αλλά και της Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία καταβάλει προσπάθειες για να τον πείσει να επιστρέψει στην χώρα του για να αγωνιστεί.

Με τους Ισραηλινούς να επαναφέρουν το όνομα του Ολυμπιακού στους υποψήφιους «μνηστήρες», Θυμίζουμε ότι οι Πρωταθλητές Ελλάδας και τον περασμένο Ιανουάριο είχε καταθέσει πρόταση για τον έμπειρο φορ της Αϊντχόφεν, όμως τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Το όνομα της ελληνικής ομάδας εμπλέκεται και πάλι, και μάλιστα μεταφέρεται η βεβαιότητα του συντάκτη ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν τον 35χρονο επιθετικό.