ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 May, 2022 - 18:58

Categories: 

Θρίαμβος για τον απολαυστικό Ολυμπιακό και προβάδισμα τίτλου

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού τον τρίτο τελικό των πλέι – ο φ συντρίβοντας τον Παναθηναϊκό στο βοηθητικό του ΣΕΦ με το εκκωφαντικό 87-54 . Τα κορίτσια του Μάρτινς Ζίμπαρτς παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, απέκτησαν προβάδισμα στις νίκες με 3-2 και πλέον απομένει μόλις ένα βήμα από την κατάκτηση του έκτου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και φυσικά στο νταμπλ. Ο επόμενος τελικός είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή 15 Μαϊου στο κλειστό της Λεωφόρου στις 3 μ.μ.

Με «όπλο» την πολύ πιεστική του άμυνα και τη  Σταμολάμπρου να … παίρνει φωτιά από την περιφέρεια, οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν αποφασισμένες να … πνίξουν τις αντίπαλές τους . Μετά το αρχικό 7-5 0 ο Ολυμπιακός μ’ ένα επί μέρους 15-0 έφτασαν στο 22-5  του ένατου λεπτού. Οι γηπεδούχες με τις Βίτολα, Νικολοπούλου και Αλεξανδρή να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια κι έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενες 43-21. Η έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τη Σταμολάμπρου με δύο τρίποντα να πετυχαίνει το 49-21. Από εκεί και έπειτα οι «πράσινες» με τις Μπουντούρη και Ριντ μείωσαν σε 54-39. Σε εκείνο το σημείο οι «ερυθρόλευκε» πόνταραν στην κόπωση των αντιπάλων τους. Με τις Σπυριδοπούλου-Βίτολα και Πλουφ να πετυχαίνουν σημαντικά καλάθια και την άμυνα να δίνει ενέργεια, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 77-49 στο 38’ και όλα τα άλλα ήταν ιστορία.

 

Τα δεκάλεπτα: 22-6, 43-21, 58-39, 87-54.