ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 April, 2022 - 20:05

Categories: 

Ιδανικό «ποδαρικό» για την ΑΕΚ Β’ στο «Σεραφείδειο»

 

Ποδαρικό με το δεξί στο νέο της σπίτι έκανε η ΑΕΚ Β’! Σε συγκινητική ατμόσφαιρα για τα εγκαίνια του «Σεραφείδειου» και μπροστά σε περίπου 1.000 φίλους τους, οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1 επί του Ηροδότου.

Αφού απείλησε με σουτ του Ραντόνια, άστοχη κεφαλιά του Κορνέζου και ευκαιρία του Ιατρούδη (ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ Κόρτσα, αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων), η «Ένωση» τα έβαλε… μαζεμένα στην έναρξη του β’ μέρους.

Πρώτα λοιπόν ο Χριστόπουλος πέτυχε το πρώτο γκολ στο «Σεραφείδειο» (αξιοποιώντας γύρισμα του Τζούντα Γκαρσία στο 53’) και πέντε λεπτά αργότερα ο Ιατρούδης εκμεταλλεύτηκε πάσα του Γερολέμου για να πλασάρει στα δίχτυα.

 

Κάπου εκεί ο Ηρόδοτος αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 64’ με τον Χαλκιαδάκη. Ωστόσο η ΑΕΚ Β’ μπόρεσε να ξαναπάρει τον έλεγχο του αγώνα και με τον Γιούση να εξαργυρώνει δεύτερη ασίστ του Γκαρσία στις καθυστερήσεις, σφράγισε την ιστορική νίκη. 

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80' Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς, Γερολέμου (86' Γιαννούτσος), Μπάμπης, Χριστόπουλος Ευθ. (71' Μπούσης), Γκαρσία Τζ., Γιούσης, Ιατρούδης (80' Γκολφίνος).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρόστα, Ασίγκμπα (37' λ.τ. Κόρτσαμ), Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ (69' Αμπουμπακάρι), Μπαρμπόσα (69' Γκίνης), Αποστολίδης (59' Ντιμ), Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.